Lillian og Karoline, awesome -

Pause

Tanker // 03.03.2013 @ 15:27 // K o m m e n t a r e r (1)

Hei sweeties.

Det er utrolig mye som skjer om dagen, og også mye som skjer mellom meg og Karoline som vi trenger en god stund på å finne ut av ting og fikse litt på. Så vi har bestemt at vi tar oss en pause fra bloggingen, så får vi se når vi kommer tilbake, og skal da prøve å bli sterkere. Tro meg, det er lettere sagt enn gjort.


vil ha tilbake sommeren..

TTYL - karoline&Lillian

De fineste øyne har grått flest tårer

Tanker // 31.01.2013 @ 06:02 // K o m m e n t a r e r (0)


Ting er så altfor komplisert om dagen... Håper ting kommer til orden neste Fredag, da jeg får svar på alt... På alt som har med meg, min fremtid og hvilke type hjelp jeg kommer til å få rundt mye som foregår om dagen. En ting er helt sikkert, jeg er utrolig lei av å ikke gjøre noen ting, av å ville ting, men ikke orke. Faen ta tanker, som fører til tårer, av tårer som fører til enda fler tanker, for hver gang en tåre renner nedover kinnet mitt føler jeg bare presset til å gråte fler. Gleder meg som et barn til å få tilbake litt tro, litt glede i mer enn en dag og faktisk kunne leve et normalt tenåringsliv uten alt dette styret, men hva vet vell egentlig jeg? Kanskje dette er en tenåringshverdag. Jeg kan umulig være den eneste. Måtte bare få dette ut, så får dere bare syns jeg er oppmerksomhetssyk, dramaqueen o.l fordi jeg deler følelser. ♥Nussnuss

Lillian

savn

Tanker // 21.01.2013 @ 18:29 // K o m m e n t a r e r (0)

Sitter å ser gjennom bilder på pc'en og ser hvor mye jeg savner sommeren, herregud. Gleder meg så sykt til sommeren ass, guuuud. Bare gå ut i solen og kjenne varmen. Sitte rundt ett bål på kvelden med venner, kjøre båt, bli brun, alltid gå med bikini - shorts og hettegenser og bade. Elsker det. 

Gleder du deg til sommer?

-Karoline

Daydreaming

Tanker // 21.01.2013 @ 17:28 // K o m m e n t a r e r (0)

Jeg elsker å dagdrømme, gjør det hele tiden. Sitter å drømmer meg vekk i tanker om hva som kan skje, når det skjer og hvordan ting blir. Sjelden disse dagdrømmene blir noe særlig av, men det er likevell så herlig å sitte å tenke seg til et perfekt liv uten bekymringer! Bare finne drømmegutten, stikke av og leve livet.. Tenk om verden hadde fungert sånn. Eller om Justin Bieber plutselig kom å vekket meg på sengen en dag, eller den perfekte venninneferien i syden med sine bestevenner hvor man levde livet fullt ut. Aah, dagdrømmer ♥

Smask fra Lillian

min beste

Tanker // 16.01.2013 @ 16:17 // K o m m e n t a r e r (0)

Må bare få dette ut, har tenkt på det hele dag. Innlegget som Lillian skreiv i natt, er helt sykt. Hun er så utrolig sterk. Hun er virkelig mitt forbilde, hun har gått igjennom så mye tull, og hun fortjener det virkelig ikke, hun har alltid vert der for alle og uansett hvor mye folk har tråkket henne ned så har hun alltid vert glad! Jeg kan ikke sette ord på henne, hun er rett å slett fantiastisk. Og siden hun skreiv ett søtt innlegg om meg da jeg begynte å blogge her så vil jeg gjøre det tilbake. 

Lillian er verdens skjønneste, snilleste og mest omsorgsfulle person, hadde det vert en pris for det så hadde hun lett fått den! Hun har virkelig alltid vert der for meg, om jeg er lei meg så kan hun sitte i mange timer å bare snakke med meg om det og muntrer meg opp. Hun er utrolig morsom og kul, hun er virkelig born to be awesome. Hun er seg selv fullt ut og vil bare alle godt. Hun er bestevennen min, eller nei, hun er som en søster for meg! Vi krangler, men vi blir alltid venner igjen. I sommer gikk vi i mange måneder uten å snakke til hverandre. Og nå ler vi av den krangelen, og jeg er utrolig glad vi ble venner igjen. Vi kan sitte å snakke bare tull og le i mange timer, men når det først kommer til alvoret så er hun alltid støttende. Jeg kan si alt til henne, og vite at hun ikke sier det videre. Hun er sykt herlig og virkelig verdens beste. Jeg har mange bestevenner men hun er en av de næreste. Hun har forandret livet mitt på så utrolig mange gode måter, hun har lært meg så mye. Jeg vil være vennen hennes til vi blir gamle, stygge kjærringer å finne på masse tull. Og oppleve de viktigste tingene i livet hennes, sammen med henne. -Karoline

å slite psykisk

Tanker // 16.01.2013 @ 02:04 // K o m m e n t a r e r (9)

Dette er på ingen måte for oppmerksomhet. Må bare få det ut, har ingen forventinger om sympati og "åstakkars deg." kommentarer. Vil bare ha dette oppklart.

Men det er jeg så lei av, hver eneste dag sliter jeg utrolig med tanker om døden, avstand, skolepress, savn og negative tanker, i tillegg til angst.. Jeg har en ekstrem angst for at alle de jeg er glad i skal forsvinne fra livet mitt. Tenk om mamma dør, tenk om vennene mine finner noen de liker bedre enn meg og vender meg ryggen, så jeg sitter der uten noen. Tenk om Christian dumper meg. Jeg er livredd. Sitter ofte hele natten og tenker på det, noen ganger så ille at jeg gråter meg i søvn. De menneskene jeg bryr meg mest om går ikke på skolen min, eller bor ikke i nærområdet mitt engang. Min aller bestevenninne bor 2 timer unna, og samme med kjæresten... Og når man bor så innesperret, og sitter å blir sliten av å ikke gjøre noenting så blir man kanskje litt... rar. Man har så mye tid til å tenke, noe som er bra en gang iblandt, men hele tiden? Tror neppe det er veldig bra. 

Søvnløse netter med angst, tårer og tanker er ikke veldig bra for skolen, det skal jeg love dere. Fraværet mitt er altfor høyt, det er et veldig høyt press å få gode karakterer, og å komme seg opp om morgenen. Og de dagene jeg klarer å komme meg på skolen hører jeg bare "skulker." "neijøss, er du her?" "har ikke sett deg på evigheter." "skjønner ikke at du har lov å være hjemme så mye." Jeg skulker ikke, jeg er ikke hjemme fordi jeg vil. Ser det er veldig lett å tro det, men jeg klarer rett og slett ikke å komme meg opp om når jeg har hatt en søvnløs natt. Noen netter er verre enn andre, og jeg har ikke lov til å være hjemme av mamma. Jeg låser meg inne på rommet, vil ikke at noen skal sitte å se på at jeg griner, tenker og er ekstremt sliten. Tror ikke det er et veldig interessant syn igrunn. Og de som slenger disse kommentarene er nok ikke klar over hvor mye det går inn på meg. Det er det samme som å kalle noen feit, for det gir meg enda mer å tenke på.. At de ikke aner hva jeg går gjennom psykisk, og da i tillegg slenger type dritt til meg, selvom de kanskje ikke mener det for å såre. 

I tillegg har jeg som alle andre dager hvor jeg ser meg selv i speilet, og føler for å grave meg ned der ingen kan se meg. For feit, bad hairday, vridd i tryne osv.. Alle har vell sånne dager, mens andre dager er jeg rimelig fornøyd med håret, magen og fjeset. Hvertfall bra nok til å vise meg offentlig. Mens nå i det siste har alt egentlig bare gått nedover, jeg har hatt en lang periode hvor å se meg i speilet er noe jeg helst unngår. Er drit lei av å aldri finne noe å ha på meg uten at jeg ser ut som en klovn, av at uansett hvor mye eller hvor lite sminke jeg har på er jeg like ekkel å se på, selvtilliten min er på bånn for tiden. Er så pissed og lei, så om noen kunne slått meg med ett kubein i hode så jeg gikk inn i en type skjønnhetskoma i fem måneder hadde det ikke gjort meg noe. Føler sterkt jeg trenger det! 

Sist, er jeg litt for lei av å fake et smil, og alltid si det går helt fint. Familie og venner har lenge mast på meg om det går bra, men NEI. Det går faktisk ikke så veldig bra, og tidligst ikveld fortalte jeg mamma alt om angsten, skolepresset, selvtilliten, av hvor lei jeg er av å bli kalt for en lat skulker når de ikke aner hvordan det er, hvor lei jeg er av at alle skal forvente at jeg skal bli den gamle meg! Jenta med toppkarakterer som aldri gjør noen feil. Å ligge å tenke på dette hver eneste natt gjør det ikke lett...Heldigvis forsto hun, så vi skal bestille en legetime til meg, sånn at jeg får enn slags "legeerklæring" på fraværet mitt.. For det er faktisk ikke barebare å aldri få sove, å sitte med sånne tanker og en type redsel hele døgnet. Å slite psykisk er minst like vondt som det å slite fysisk med vold, skading osv.


 

Såklart finnes det større problemer her i verden enn en tenåringsjente på 15 år som sliter psykisk. Folk sulter, og åtteåringer forsørger familiene sine, men jeg er så lei av at alt alltid skal være så perfekt og bra i alles liv. Så derfor skrev jeg dette innlegget, for det er garrantert fler som sliter med noe. Det vonde har like stor rett til å komme ut, som det gode har.. Er med hjertet i halsen jeg poster dette innlegget, å dele negative tanker er ofte tegn på å være oppmerksomhetssyk, men håper alle forstår hvorfor jeg postet dette. Like normalt å ha det litt under middels bra, enn å alltid ha det perfekt.

Nuss fra Lillian


lillian og karoline, 14 og 15 år, valdres
born to be awesome

arkiv


Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012

kategorier


Alt mulig
Bilder
Blogg
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
MeMyselfandI
Meninger
Søte tips
Tanker
Videoblogg


Designet er laget av mne , men redigert av oss
hits