Lillian og Karoline, awesome -

Foto; frost

Meninger // 19.01.2013 @ 13:27 // K o m m e n t a r e r (0)


//photo_by_me

Å, som jeg gleder meg til sommern.. Blir kald bare av å se på dette bilde! Sol, shorts og varme♥ komkom

Lillian

I would rather fight with you than make love to anyone else

Meninger // 10.01.2013 @ 02:46 // K o m m e n t a r e r (0)

Har forresten fått med meg my littlesis på bloggen, Karoline♥ Hun er som ei søster for meg, bare fra en annen mamma. Innlegg om det kommer i løpet av morgendagen! Gleder meg masse til å blogge med henne, hihi.


 Alle kjenner vell følelsen år alt ser ut som et helvete, og alle deppesanger gir mening? Og alt skyldes en håpløs krangel. Jeg tror egentlig det er sunt med en krangel en gang iblandt egentlig.. så lenge det ikke tar helt av. Når du krangler med en person du ikke liker så går det jo ikke så inn på oss som når  vi krangler med noen som står oss nær. Mødre, fedre, bestevenninner eller kjærester etc. Man får en så dårlig følelse, spesielt når man ikke får ordnet helt opp. Da er alt bare kleint og awkward etterpå, men.. jeg tror det handler om å klare å ordne opp sammen. Om den ene vil ordne opp, men den andre egentlig ikke er så interessert i å ordne opp, men  sier ja for å slippe drama. Da blir det bare dumt. Det er da det er kleint, og det merkes jo veldig godt mellom personene som har kranglet.. For om du faktisk mener når du sier unnskyld, og personen du unnskylder deg til velger å tilgi deg, da blir man jo så glad! Hvertfall jeg.

 

Jeg personlig hater å krangle med de som står meg nær, det beste er jo å bli venner igjen. Da kommer man somregel nærmere hverandre, og setter mer pris på hverandre, og lærer å respektere hverandre mer. Såklart, krangelprosessen er drit tung. En diskusjon går helt greit, men når det kommer til en krangel som ser ut til å skape ett arr i forholdet du har til personen, det er virkelig da man må ta tak. Og spørre seg selv om det faktisk er verdt det, er det verdt det sier man unnskyld. Vanskligere er det faktisk ikke. Med mindre personen du sier unnskyld til velger å heller gi faen i deg. Det er tungt, men det er ikke uoverkommelig.
Jeg mener, fight for what and who you love. But if you really love them, you let them go if they want to go.

Lillian


lillian og karoline, 14 og 15 år, valdres
born to be awesome

arkiv


Januar 2013
Desember 2012

kategorier


Alt mulig
Blogg
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
MeMyselfandI
Meninger
Søte tips
Tanker


Designet er laget av mne , men redigert av oss
hits