Lillian og Karoline, awesome -

I let my dreams take me there

MeMyselfandI // 19.02.2013 @ 09:10 // K o m m e n t a r e r (0)

Ønskedrømmen.

Hvor skal man begynne? Det er så mye jeg vil gjøre, oppleve, finne ut av. NÅ! Jeg er så nysgjerrig. Hvor er jeg om ti år, blir jeg barne og ungdomspsykolog, har jeg samme gode forholdet til vennene mine som jeg har den dag i dag. Tenk om jeg ikke lykkes... I såfall, om jeg ikke gjør det så er det ingen andre enn min feil. Det er mitt liv og mine valg, men jeg er redd for å velge feil. Sende vekk feil mennesker, skyve de rette personene vekk. Eller la livsviktige muligheter gå ifra meg. Nei, vet dere hva? Fra og med i dag skal jeg prøve å være et ja-menneske. Si ja til mere, jeg lever EN gang. EN eneste gang har jeg sjansen til å gjøre noe ut av livet mitt. Så fuck it, noen sjanser må man ta og da må man si JA. 
I let my dreams take me there, and so should you. 

Suss og nuss fra Ljåån

Back in...red?

MeMyselfandI // 10.02.2013 @ 22:41 // K o m m e n t a r e r (1)

hei fineste

har samlet litt krefter, og tatt en liten pause fra bloggingen.. Mye som har skjedd, og mye som har blitt litt mer bestemt. Men nå er jeg ekstremt lei av å være ordinær, og vurderer sterkt å farge håret rødt. Hadde vært så gøy med en forandring som folk la merke til, og det bilde jeg la ut på facebook har jeg kun fått posetiv respons på! Så ja, hvorfor ikke... Man skal prøve ut mye, og blir jeg fornøyd farger jeg det opp igjen hos frisør. Jeg bruker ikke masse penger på noe jeg kan bli missfornøyd med, så jeg tar hjemme-farging først for å se om det funker. Gleder meg allerede.. hihi


 

20 ting dere ikke visste om meg

MeMyselfandI // 05.02.2013 @ 07:26 // K o m m e n t a r e r (2)

Hei fineste!

Tenkte å skrive 20 punkter jeg tviler på at dere visste om meg fra før av, siden Karoline gjorde det leker jeg litt copycat og gjør det samme. Blogger sammen, blogger om det samme. Okei, det ble et sykt dårlig slagord, menmen. Det funker sikkert!

 1. Hver gang jeg har møtt en søt gutt, hører jeg hvordan etternavnet hans ville hørt ut bak navnet mitt. Og om det høres teit ut får jeg mindre interesse for gutten, haha. 
 2. Jeg prøvde å kutte meg en gang, og det hjalp ikke. Så nå sitter jeg med tre stygge, unødvendige arr.
 3. Om vennene mine forteller meg noe trist gråter jeg fordi de har det vondt, men om jeg selv har det jævlig gråter jeg ikke så lett.
 4. Jeg virkelig hater frosker og padder. Om jeg ser en så begynner jeg å gråte, stivner helt og klarer nesten ikke prate, til og med om den er død. Jeg HATER dem. æsj
 5. Jeg hadde 32 fraværsdager på skolen i fjor, og fikk ikke nedsatt ordenskarakter! 
 6. Nå har mobilen min vært død i noen dager, og jeg klarer meg overraskende bra.
 7. Jeg har en andre familie. Hihi, Edel sin♥ 
 8. Ene lærern min synes jeg burde bli novelle-forfatter siden jeg har visstnok dype beskrivelser og man lever seg lett inn i hva jeg skriver. Haha
 9. De jeg setter mest pris på utenom familien er Therese, Ingvild, Karoline, Beate, Edel, Mattis og Sigurd. Verdens beste venner♥ Ikke det at mine andre venner betyr mindre, men disse er helt klart de beste
 10. Før så var jeg en pliktoppfyllende jente, nå er jeg mer what the hell.

 1. Hjemme går jeg enten i shorts eller joggebukse med en type hettegenser over.
 2. Jeg vasker av meg sminken når jeg kommer hjem fra skolen, og sminker meg på nytt. lol
 3. Jeg er halvt fra Dokka og halvt fra Torpa, men er oppvokst på Toten, og bor akk nå i Valdres..
 4. Om jeg kunne hatt en superevne hadde det vært tankelesing eller at jeg kunne dra HVOR jeg ville i verden på et sekund.
 5. Mitt første drømmeyrke var å være Jon Blund, haha.
 6. Det som irriterer meg mest er barneskole-elever som tegner øyenbryn, bruker solpudder og går med utringede topper når de ikke engang har antydning til kløft. Småunger skal leke med barbie, ikke kle seg som barbier. gad.
 7. Om jeg får en gutt skal han hete David, får jeg ei jente skal hun hete Selma eller Katie. 
 8. Jeg hater å være singel, selvom singellivet som regel er det beste. Tror det kommer av alle de søte bildene av kjærestepar på facebook, eller de så altfor søte videoene på youtube, og bare det å vite noen liker deg for den du er. Og jeg HATER denne siden ved meg selv, jeg går meg selv på nervene.
 9. Jeg har satt opp detaljerte treningsplaner tre ganger, men har aldri fulgt dem... 
 10. Jeg er veldig hemmelighetsfull

Noe du ikke visste? haha

Nuss og suss fra Lillian

Breakdown

MeMyselfandI // 29.01.2013 @ 18:40 // K o m m e n t a r e r (1)

Hei finingene.

Vet bloggingen min har vært på bånn i det siste, men jeg har en liten breakdown for tiden uten å gå nærmere inn på det. Skal prøve å bli bedre i løpet av uken, men kan ikke love noen ting.. Orker ikke ta masse bilder, blogge om hva jeg gjør osv for tiden.. Håper alle skjønner og respekterer det.. Jeg skal komme sterkere tilbake!
 
......

Lillian

Videoblogg; Lite liv med Lilli

MeMyselfandI // 24.01.2013 @ 00:11 // K o m m e n t a r e r (1)

Som lovet, en liten video av meg og mine fine stunder alene. Har så mye å finne på når man bor langt oppe i gokk vet dere! Tenkte å kanskje begynne med en fast "Lite liv med Lilli" episode hver uke! Om dere liker det da? Håper hvertfall dere skjønner at alt er tull, og at det bare er fantasien min som setter grenser når jeg setter igang med videoer. Haha! 
 

Skal jeg begynne med en sånn type episode hver uke?

Lilliaan

Skal / skal ikke?

MeMyselfandI // 19.01.2013 @ 19:59 // K o m m e n t a r e r (6)

Hei mine søte små!

Vurderer å legge ut en sangvideo, kun om dere er interessert såklart! Isåfall, har dere øsnker om noen spesielle sanger?  

Kiss kiss, Lillian

Småfacts

MeMyselfandI // 18.01.2013 @ 02:13 // K o m m e n t a r e r (0) • Jeg hater mais og løk, det er kvalmt.
 • Jeg går fort lei av personer, det er derfor veldig få personer jeg er veldig knyttet til.
 • Det beste jeg vet er å få andre til å le, da føler jeg at jeg oppnår noe.
 • Hører på kjærlighetssanger hele tiden, selv om jeg ikke har kjærlighetssorg.
 • Respekt, tillit, humor og ærlighet er det jeg leter etter i vennskap.
 • Hater når folk legger ut på face "hade.." "fuck livet, gidder ikke mer." Deler med verden at de skal ta livet sitt, de gjør det jo aldri, og skriver sånne statuser 10 ganger i måneden. get a life :)
 • Jeg vil ta LITT silikon når jeg blir voksen.
 • Om ti år håper jeg at jeg har ei nydelig datter, er gift, har en god jobb og bor i et trygt nabolag ett sted i landet.

Lillian

Girl in Bunad

MeMyselfandI // 14.01.2013 @ 17:57 // K o m m e n t a r e r (0)


Gud, så fint det egentlig er med bunad. Så igjennom bildene på kameraet, og fant disse! Syns det ikke er noe finere enn bunad, du kan ha bunaden hele livet om du tar bra nok vare på den. Det er egentlig ikke noe mer feminint enn de spesielle dagene hvor du kan ta på deg bunaden, alt sølvet, skoene og en naturlig lett sminke. Jeg selv har valdres bunaden, som mine søte besteforeldre ga meg i konfirmasjons gave ifjor. Skulle gjerne hatt en konfirmasjon i år også, fått enda mere penger.. Haha, kunne sikkert brukt opp alle pengene i hele landet på unødvendige greier. Burde bli flinkere med penger til jeg blir voksen, ellers blir min fremtidige ektemann sikkert oppgitt over hvordan jeg priorieter penger, hahaha.. Mange år til det da.

Blogges, Lillian

Spørsmålsrunde

MeMyselfandI // 11.01.2013 @ 18:45 // K o m m e n t a r e r (18)

Hei søtingene

Tenkte egentlig å kjøre igang en spørsmålsrunde allerede nå vi. Vi skal svare sammen hos Karoline neste uke. Så spør mellom alt mellom himmel og jord, men spar oss for usaklige spørsmål om du har tenkt å gjemme deg bak anonym eller noen andres navn. Det er bare for barnslig og dumt, men alt er lov. Så svarer vi på det vi føler oss konfortable med å svare på.

Lillian & Karoline
 

Where do you find me?

MeMyselfandI // 11.01.2013 @ 16:31 // K o m m e n t a r e r (0)

 

Vurderer å få meg twitter, men de gangene jeg har prøvd det ut har jeg ikke skjønt noe av det.. Can someone guide me? haha

Blogges, xx Lillian

Karoline mi

MeMyselfandI // 10.01.2013 @ 13:30 // K o m m e n t a r e r (0)

Hei sweeties

Som sagt har jeg fått med meg Karoline på bloggen, hihi. Helt siden sommeren 2011 har hun vært som ei lillesøster for meg. Alt starta helt tilfeldig egentlig. Vi var på klubben, og det hadde sprutregnet tidligere på dagen, så hele skateplassen var full av vann. Og helt tilfeldig begynte vi å sparke vann på hverandre uten å engang kjenne hverandre, til slutt tok det helt av så vi begynte å fylle opp flasker. Haha, vi så jo ut som to klissvåte uteliggere til slutt. Men det er noe jeg aldri glemmer, nå snart to år etterpå er vi fortsatt like gode venninner. 


Karoline er ei lita jente, som er veldig sjenert i starten, men når du faktisk blir kjent med henne er hun helt gal. Til å være 14 har hun en veldig tydelig personlighet. I det ene øyeblikket er hun tre år, og i det andre er hun tjue år. Hun har en hund som heter Teo, og bor ti små minutter unna meg sammen med Moren sin. Karoline trives best i garasjen da.. Så der sitter hun å loner dagen rundt til de som lurte. Stakkars jenta har ikke andre venner enn meg♥  Kødder. Uansett, så er det alltid noe faenskap på lur når du er med henne. Vi kan sitte å remixe sanger, som da vi skrev om hele Whistle.. Ble til slutt en veldig søt sang om vi kunne klype i pølsa di med pølseklype. wtf, vi hadde egentlig planer om å synge den og lage en søt liten musikkvideo. Haha, vi får se om vi gidder det etterhvert.

Resten skal hun få skrive om seg selv, jeg er hvertfall veldig glad i denne jenta. Skjønneste 98'eren jeg vet om

Blogges
 

 

Ny blogg, nye muligheter

MeMyselfandI // 05.01.2013 @ 02:44 // K o m m e n t a r e r (0)

Hei fineste

Jeg heter da Lillian Slåttsveen. En enkel måte å si det på, familien sier Lillian. Mens vennene mine sier Lilli. Future mrs. Bieber går også an å kalle meg.. Haha, vært belieber i tre år. Umulig og ikke elske den gutten i mine øyne hvertfall. Fulgt han siden November 2009, så er nå inne i det fjerde året mitt som er av hans hylende jenter. Og om ikke lenge fyller jeg 16 år, bare fem små måneder! Håper jeg får av reguleringen til den tid.

Fordi jeg er så skolelei som det jeg er, blir det nok lite sannsynelig videregående på meg til høsten. Søker heller folkehøyskole, hvor jeg håper på å komme inn på fotokunst i Sogndal. Vanlig skole er for meg et uendelig helvete hvor alt bare er svart, så spar meg. Selve skolen gjør meg ingenting, det er såklart helt herlig å være der med vennene mine. Men når det kommer til fagene, da spar jeg heller grisemøkk. 

Ellers er det ikke så mye å si om meg, jeg har verdens beste kjæreste som jeg ikke vet hva jeg skulle gjort uten, og venner som ingen kan erstatte. 

 


Jeg heter da altså Karoline, som dere sikkert har skjønt. Jeg bor sammen med moren min i Veste Slidre. Jeg har verdens søteste bissevov som heter Theo. Jeg har mitt eget uthus, som jeg bor i, det er egentlig utrolig chill. På fritiden er jeg mest med venner og sånt. Jeg har hatt 17237 blogger, men har alltid endt opp med å slette de, haha. Jeg er belieber og ble det for snart ett år siden da Lillian viste meg 'never say never'. Elsker musikk, seriøst, hører på musikk konstant, hele tiden. 


meg og lillian XDXDXD 

Jeg har virkelig verdens beste venner, de er herlige alle sammen! De fleste kaller meg Jojo, husker ikke helt hvorfor men ja. Jeg lever virkelig livet på det høyeste, #yoloswag. Jeg er ikke akkurat det smarteste, men mamma sier alltid at sjarmen min dekker det, hahaha! Har så utrolig lyst til å bli prinsesse, i barnehagen gikk med med krone hele tiden. Jeg elsker aper, har så lyst på en. 
jah, det var vell det, heh. 

blogges


lillian og karoline, 14 og 15 år, valdres
born to be awesome

arkiv


Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012

kategorier


Alt mulig
Bilder
Blogg
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
MeMyselfandI
Meninger
Søte tips
Tanker
Videoblogg


Designet er laget av mne , men redigert av oss
hits