Lillian og Karoline, awesome -

Kirka og sånt

Hverdag // 28.04.2013 @ 21:22 // K o m m e n t a r e r (0)

Halla alle babes. Idag var jeg faktisk i gudstjenese med mormor. Jeg måtte stå opp klokka 9! Eller jeg sto opp halv 10. Så dro vi til Aurdal i kirka. Det var sikkert en fin gudstjeneste, eller jeg hørte på musikk, men det var sikkert helt super! Også etterpå dro vi til bestefar, og han hadde kjøpt brus og sjokolade til meg, er han ikke bare den skjønneste. Så sovna jeg, haha, også våkna jeg 2-4 timer etter på i senga mi, det er creepy det. Men ja, haha, det funka. Hahah jeg må fortelle dere om drømmen min, jeg drømte at noen folk kasta vannballonger med morsmelk i, det var så sykt nasty, også våkna opp etterpå å bare "ehh, hva i alle?" 


til alle gutter der ute, jeg er singel

Nå sitter jeg bare å chiller lizzom. Og hører på musikk. Og dere burde høre Emirè og Lillebror sitt nye album på spotify! Jeg er ikke så fan av norsk rap, men de har seriøst talent! 

Og forresten, grunnen til at Lillian ikke blogger er fordi hun har vert veldig opptatt siden vi starta, men jeg tror det endrer seg litt til uka, viss ikke skal jeg tvinge henne til å blogge, haha!

-Karoline

Kvelden i går

Hverdag // 27.04.2013 @ 17:33 // K o m m e n t a r e r (0)

Hei babes. Igår var Lillian her, noe som var helt fantastisk etter som jeg ikke har sett henne på en måned fordi hun har flyttet til Kristiansund. Vi satt sånn egentlig bare i sofaen å spiste kake og snakket om alt det fete og det ikke så fete som har skjedd i det siste. Også danset vi litt, hahaha, til de som fikk snap igår av meg: jeg hadde spist veldig mye kake. Også satt jeg å gråt bittelitt fordi jeg er så sinnsykt nervøs til mandag. Men ellers hadde vi det helt supert! Ble vekt på senga av mamma med egg og bacon, er hun ikke bare verdens søteste. 

Også alle sammen, mormoren min hadde bursdag igår, og Dennis, stefaren min har bursdag idag, så alle sammen må gratulere dem! Så etterpå skal jeg spise enda mer kake, og håper virkelig ikke at jeg sender en ny danse video, haha, styggeste ever, lover dere. 

Hvertfall, nå ligger jeg på sofaen å hører på music med min gode venn, mister skruf, må bare elske han altså. 

-Karoline

Piercing

Hverdag // 26.04.2013 @ 00:46 // K o m m e n t a r e r (2)

Okeiokei, jeg er helt i lykkerus nå, rett å slett. Fordi nemlig, mamma skal ringe piercingshappa i morgen å bestille time til meg, fordi jeg skal ta piercing i navlen! Gud så glad jeg er! Så forhåpentligvis skal jeg ta på mandag eller tirsdag. Jeg gleder meg helt sinnsykt. Første gang jeg spurte mamma om piercing, var jeg 8-9 år. Men da jeg virkelig bestemte meg for det var jeg 11. Og da sa hun jeg skulle få når jeg ble konfirmert! Jeg skal jo egentlig ikke få før etter konfen, som er 2 juni, men siden vi skal til Frankrike og masse sånn i sommer ville mamma at den skulle gro ganske bra før vi dro dit, så da får jeg før. 

Men problemet er jo det at jeg har verdens verste sprøyteskrekk, helt seriøst, om jeg skal borre i tenna, tar jeg det uten bedøvelse pga sprøyta. Og jeg har ikke tatt for svineinfluensa, brystkreft, har igrunn ikke tatt sprøyte på 3 år, noe som er utrolig dumt for min egen del. Og jeg vet jo at man ikke skal ta sprøyte når man skal ta piercing, men det er den nåla som liksom skal sitte inni magen min i noen sekunder, og jeg har sett på videoer der de tar det, og ja, begynner å gråte med en gang. Men jeg skal ta det, haha, det er så mange som tror jeg ikke tørr så jeg skal virkelig bevise at jeg tørr! For det er noe jeg virkelig vil! 

Blir veldig glad om du vil oppmuntre meg, haha 

-Karoline 

 

starter igjen!

Blogg // 25.04.2013 @ 20:03 // K o m m e n t a r e r (3)

Nå har vi hatt bloggpause en stund, og det har igrunn vert utrolig deilig. Men nå har vi bestemt oss for å begynne igjen. Full time. Så vi vil bare si at ting har forandret seg ganske mye siden vi blogget sist. 


Håper ikke dette er for drøyt.

Hva synes du om at vi skal begynne igjen?


lillian og karoline, 14 og 15 år, valdres
born to be awesome

arkiv


April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012

kategorier


Alt mulig
Bilder
Blogg
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
MeMyselfandI
Meninger
Søte tips
Tanker
Videoblogg


Designet er laget av mne , men redigert av oss
hits