Lillian og Karoline, awesome -

De fineste øyne har grått flest tårer

Tanker // 31.01.2013 @ 06:02 // K o m m e n t a r e r (0)


Ting er så altfor komplisert om dagen... Håper ting kommer til orden neste Fredag, da jeg får svar på alt... På alt som har med meg, min fremtid og hvilke type hjelp jeg kommer til å få rundt mye som foregår om dagen. En ting er helt sikkert, jeg er utrolig lei av å ikke gjøre noen ting, av å ville ting, men ikke orke. Faen ta tanker, som fører til tårer, av tårer som fører til enda fler tanker, for hver gang en tåre renner nedover kinnet mitt føler jeg bare presset til å gråte fler. Gleder meg som et barn til å få tilbake litt tro, litt glede i mer enn en dag og faktisk kunne leve et normalt tenåringsliv uten alt dette styret, men hva vet vell egentlig jeg? Kanskje dette er en tenåringshverdag. Jeg kan umulig være den eneste. Måtte bare få dette ut, så får dere bare syns jeg er oppmerksomhetssyk, dramaqueen o.l fordi jeg deler følelser. ♥Nussnuss

Lillian

1 bilde 3 redigeringer

Bilder // 30.01.2013 @ 22:45 // K o m m e n t a r e r (0)

Hva synes du om bildene?¨

-Karoline

Midtskill ?

Inspirasjon // 30.01.2013 @ 17:27 // K o m m e n t a r e r (1)
Kjedet meg, så prøvde ut en midskill. Og syns faktisk det ble ganske fint! Hva syns dere?

Lillian

Sånn går nu dagan

Hverdag // 29.01.2013 @ 23:47 // K o m m e n t a r e r (0)


aah, hvem elsker vell ikke å slenge på seg en stor t-skjorte og falle ned i sengen når man akkurat har dusjet?! Jeg digger den følelsen. Tok et langt deilig bad mens jeg drakk te med honning, og en del tente telys rundt og hørte på Justin's nye album. Det hjalp utrolig mye på humøret mitt!  I dag har jeg sikkert vært verdens største bitch som har skyvet alle rundt meg vekk. Tenåringsjente, null kontroll, stress og drastiske forandringer er vell ikke det man helst setter sammen til en drømmesituasjon. Nå skal jeg sette på en film, drikke enda en tekopp og sove. Nå kan ikke fredagen komme fort nok, fest med mange herlige mennesker, så ser veldig frem til det. God natt alle skjønne, sove godt.

♥ u all, Lillian

Breakdown

MeMyselfandI // 29.01.2013 @ 18:40 // K o m m e n t a r e r (1)

Hei finingene.

Vet bloggingen min har vært på bånn i det siste, men jeg har en liten breakdown for tiden uten å gå nærmere inn på det. Skal prøve å bli bedre i løpet av uken, men kan ikke love noen ting.. Orker ikke ta masse bilder, blogge om hva jeg gjør osv for tiden.. Håper alle skjønner og respekterer det.. Jeg skal komme sterkere tilbake!
 
......

Lillian

Skole and stuff

Alt mulig // 28.01.2013 @ 08:59 // K o m m e n t a r e r (0)

Nå er jeg flink jente på skolen. Stolt av meg selv

søndags kos

Hverdag // 27.01.2013 @ 20:49 // K o m m e n t a r e r (0)

Aloha!

Ligger godt under dyna, drikker kakao og skal se Prison Break. Er så utrolig sliten, har ikke ord. Selv om vi egentlig ikke gjorde noe spesielt igår så er jeg fortsatt sliten, etter som at vi gjorde så mye rart her, haha. Elsker følelsen du får når det er søndag og du kan tenke tilbake på at helgen var kjempe herlig, hihi. Imorgen er det ny uke igjen, denne uka skal jeg gå på skolen, seriøst, uansett hvor slitsomt det er!  Hihi, ha en fin kveld alle sammen! Hvordan har din helg vert?

-Karoline

chillpadder

Hverdag // 26.01.2013 @ 22:06 // K o m m e n t a r e r (0)

Nå sitter jeg hjemme sammen med Lile og Julianne og prøver å finne på noe å gjøre i kveld. Jotnerock i går var ikke verdens beste, litt trist. Men da Admiral P kom, da ble det bra! Da jeg våknet i dag hadde jeg knapt stemme igjen og jeg har sykt vondt i ryggen, haha. 

Vi la oss ikke før klokka var 8 i dag tidlig, haha herregud. Så vi tok litt bilder og sånt, haha, tørr ikke legge ut alle, siden noen ble ulovlig stygge, hahah! Nå spiser vi kebab pizza og hører på musikk, herlig. Hva gjør dere ikveld?

-Karoline

Filmkveld

Hverdag // 26.01.2013 @ 20:14 // K o m m e n t a r e r (0)Nå har jeg og Edel filmkveld, ser på en film som heter Ray. Har ikke fulgt med så mye egentlig, haha. Men ellers stikker jeg snart ut en liten tur, har et litt viktig møte. Så slenger jeg ut noen bilder av hva som skjer her etterpå, orker ikke ta de inn på pc'n og redigere dem nå. Jeg lever hvertfall, og har ikke dødd i løpet av dagen, men det var heller ikke langt ifra da jeg måtte dusje i iskaldt vann.. brr! Ha en finfin lørdagskveld, og til dere som skal feste; fest for meg også. Hihi

Nuss og suss fra Lillian

Natti te dikka med silikontatti

Hverdag // 26.01.2013 @ 02:47 // K o m m e n t a r e r (0)

Okei, fin overskrift.


Har hatt en kjempe fin dag! Oppdaterer dere i morgen sweeties. Peace out ♥ Sove godt alle sammen.

Lillian

Mons!

Videoblogg // 25.01.2013 @ 14:22 // K o m m e n t a r e r (0)

Igår lagde lagdet jeg en liten film om Mons, men jeg gadd ikke legge den ut når klokken var sånn to i natt. Den ble egentlig utrolig søt, håper dere liker den!

 

Hva synes du om videoen?

-Karoline

Gjøvik helg

Hverdag // 25.01.2013 @ 13:58 // K o m m e n t a r e r (0)


Hei søtinger!

Nå sitter 1 stk veldig stresset Lillian og blogger, haha. Jeg skal til Edel i helgen, det blir veldig koselig. Savner henne virkelig, 1,5 måned siden sist.. Så da er det på tide igjen, eller hva?! Vi skal dra om fem minutter, og jeg har ikke pakket og telefonen er nesten strømtom. Føler nesten for å gråte litt, men ser frem til denne helgen! Blir nok veldig koselig, komme seg vekk fra Valdres og til ei av mine nærmeste jeg ser så sjelden. Noen ganger er jeg veldig glad i denne verden♥ Setter veldig pris på at jeg faktisk er glad! Haha, føles godt. Så vi får blogges ikveld, tar jo såklart med dataen, kameraet osv. Så skal klare å holde dere oppdatert på det meste som skjer!

Nuss, Lillian

Blogg-Maskott!

Blogg // 25.01.2013 @ 01:59 // K o m m e n t a r e r (0)

Hei dere skjønne små!


 

Jeg og Karoline syntes nesten vi måtte ta bloggingen vår til neste nivå.. Så vi valgte rett og slett å finne oss en maskott til bloggen, og det ble uten tvil hennes skjønne lille kattunge! Mons♥ Han er den søteste. Haha, han får dere se mer til fremover. Finnes ikke galere, skjønnere katt. Han har personlighet som få, og har sin egen stylist! Karoline syns det er veeeldig gøy å rette håret hans skjønner dere. Blir veldig kjekt å ha en gutt på laget, selvom han ikke sier stort mye forståelig og er en smule liten og ung, er vi forelsket  i han. RawrHan er forresten veldig glad i meg, bare se på skjønneste som sovna på skulderen min!!

Okei, ble et veldig rotete innlegg pga forskjellig bildestørrelser. Men blogg.no ville ikke samarbeide med meg. så fuck it! For vi har fått verden skjønneste blogg-maskott, nå burde alle bloggere i verden, til og med de i Polen være missunnelige! Så blogges vi imorgen, hihih!

 

 

Catch my kiss

Inspirasjon // 24.01.2013 @ 18:55 // K o m m e n t a r e r (0)


//photo_by_me

I really, really, really want to kiss you bby♥ Sleep in your arms, and kiss you goodnight. So please, catch my kiss.

Lillian

keep calm and sleep

Hverdag // 24.01.2013 @ 01:27 // K o m m e n t a r e r (0)

heiiii fininger

Har hatt det utrolig koselig i kveld med min super herlige tante. Vi spiste og få film, the dictator. Hahha, utrolig morsom film. Har virkelig savnet å ha sånne søte kvelder med henne, har ikke hatt det må mangemange år. Så satte virkelig pris på denne kvelden.

Etter jeg var der dro vi innom Dennis i Aurdal å hentet kjolen min og litt småting. Og nå er jeg godt plassert under dynen i den gode, varme sengen min, hihi.

Men jeg tar natten nå, det er sent og jeg må på skolen i morgen. Forresten, jeg har bare vert borte en dag denne uken! Til vanlig er jeg borte sånn 2-3 dager, hm. God natt alle søte gutter og jenter, sov godt. blogges! ♥

Har du hatt en fin dag?

-Karoline

Videoblogg; Lite liv med Lilli

MeMyselfandI // 24.01.2013 @ 00:11 // K o m m e n t a r e r (1)

Som lovet, en liten video av meg og mine fine stunder alene. Har så mye å finne på når man bor langt oppe i gokk vet dere! Tenkte å kanskje begynne med en fast "Lite liv med Lilli" episode hver uke! Om dere liker det da? Håper hvertfall dere skjønner at alt er tull, og at det bare er fantasien min som setter grenser når jeg setter igang med videoer. Haha! 
 

Skal jeg begynne med en sånn type episode hver uke?

Lilliaan

blæblavblublobanan

Hverdag // 23.01.2013 @ 17:45 // K o m m e n t a r e r (0)

Jeg er rett og slett alt for lat til å finne på overskrift så da får den bare være sånn. Snart drar jeg til min herlige tante Margit og vi skal se film og kose oss, hihi. Så jeg tror nesten jeg bare må dra nå, så vi blogges i kveld en gang! Ha en supersuper kveld videre! 

Hva skal du i kveld?

-Karoline

Få noe ut av dagen

Hverdag // 23.01.2013 @ 15:35 // K o m m e n t a r e r (0)

Hei fininger!

Har akkurat tatt noen bilder, må jo utnytte sollyset. Synes sommeren og sommerferien kan komme nå med en gang egentlig.. Nyter de siste minuttene av å slappe av med litt musikk, har nemmelig DEN jobben med å rydde rommet foran meg. Huff, blir kvalm bare av å se på rommet mitt! Det ser ut som det har vært fest med 20 stk her inne, ikke bra med andre ord. Så får jeg se om jeg våger meg ut på en joggetur i kulden etter det. Er ingenting som slår følelsen av å komme inn fra joggetur når man hopper i dusjen og lager seg en deilig tekopp etterpå.. mmm♥ Så håper ikke romryddingen tar helt av. Må trene til sommern, ellers blir det ikke mye bikinibrifing på denne jenta. Haha!

Kiss kiss, Lillian
 

22.01.2013

Alt mulig // 22.01.2013 @ 20:26 // K o m m e n t a r e r (0)

Hey babies

Nå sitter jeg egentlig å hører på litt musikk, og snakker med folk. Har spilt inn en liten video hvor jeg virkelig viser hvor lite liv jeg har iblandt.. Så får vi se om jeg legger den ut, tviler på at folk blir særlig imponert. Hah, kan hende jeg spiller inn flere istedenfor og setter dem sammen til en stor "Lite liv med Lilli" video. Om det er noe dere er interessert i da selvfølgelig? Ellers MÅ jeg bli flinkere til å gå på skolen, herre... Begynner å innse alvoret selv, men det er jo ikke akkurat lett heller. Blæ! Bare et halvt år igjen, så får vi se hva jeg gjør.... Har jo fristet helt siden jeg flyttet til Valdres å begynne videregående på Gjøvik, tilbake til gamle trakter. Tror jeg må prate litt med rådgiveren om det, vil hvertfall vekk fra Valdres.

Ellers er jeg veldig normal idag.

Lillian

 

 

Selvbruningsfail

Hverdag // 22.01.2013 @ 16:20 // K o m m e n t a r e r (0)

Hei dere!

Nå sitter jeg å venter på at Dennis skal komme hjem så jeg kan dra til Fagernes. Skal møte Mariann og sånt og forhåpentligvis så kjøpt litt ny sminke, siden jeg har mistet øyenbrynspennen min hos Lile, maskaraen min er tørr og jeg trenger nytt solpudder, haha, luksusproblemer. 

Igår tok jeg selvbruning, haha, det gikk ikke helt som planlagt. Skille på armen og magen, herlig. Skal fikse det etterpå, også ta solarium så fort jeg får tid, hihi. Er så utrolig lei av å være kritt, og vi drar aldri til utlandet og her i Norge er det jo aldri sol nesten. Veit liksom at det er +18 på solarium, men en gang i måneden skader ikke, hehe. blogges! Har du noen gang faila med selvbruning?

-Karoline

savn

Tanker // 21.01.2013 @ 18:29 // K o m m e n t a r e r (0)

Sitter å ser gjennom bilder på pc'en og ser hvor mye jeg savner sommeren, herregud. Gleder meg så sykt til sommeren ass, guuuud. Bare gå ut i solen og kjenne varmen. Sitte rundt ett bål på kvelden med venner, kjøre båt, bli brun, alltid gå med bikini - shorts og hettegenser og bade. Elsker det. 

Gleder du deg til sommer?

-Karoline

Daydreaming

Tanker // 21.01.2013 @ 17:28 // K o m m e n t a r e r (0)

Jeg elsker å dagdrømme, gjør det hele tiden. Sitter å drømmer meg vekk i tanker om hva som kan skje, når det skjer og hvordan ting blir. Sjelden disse dagdrømmene blir noe særlig av, men det er likevell så herlig å sitte å tenke seg til et perfekt liv uten bekymringer! Bare finne drømmegutten, stikke av og leve livet.. Tenk om verden hadde fungert sånn. Eller om Justin Bieber plutselig kom å vekket meg på sengen en dag, eller den perfekte venninneferien i syden med sine bestevenner hvor man levde livet fullt ut. Aah, dagdrømmer ♥

Smask fra Lillian

home sweet home

Hverdag // 20.01.2013 @ 23:47 // K o m m e n t a r e r (3)

hej alle søte

Det å komme hjem etter en lang og herlig helg er egentlig utrolig herlig, å bare ligge i sin egen seng og bare slappe av. Denne helgen har vert ubeskrivelig herlig, virkelig! Har fått blitt kjent med folk og kosa meg kjempe masse med Lile og Julianne. De to kommer også til Valdres neste helg for å være med på Jotnerock, det blir så sykt awesome!

Og i morgen er det skole, uff, haha. Skal bli flinkere til å blogge, jeg lover! Bare vert mye stress i det siste og ikke fått tid til å blogge, men nå er jeg seriøs, to eller tre innlegg om dagen, masse bilder og spørrerundevideoen kommer snart! Så godnatt alle sammen, blogges!


grr, hun er singel btw

Har dere hatt en fantastisk helg?

-Karoline

Skal / skal ikke?

MeMyselfandI // 19.01.2013 @ 19:59 // K o m m e n t a r e r (6)

Hei mine søte små!

Vurderer å legge ut en sangvideo, kun om dere er interessert såklart! Isåfall, har dere øsnker om noen spesielle sanger?  

Kiss kiss, Lillian

Beste mi

Hverdag // 19.01.2013 @ 19:16 // K o m m e n t a r e r (1)

Hei fineste!

Håper dere har en herlig lørdags kveld. Jeg koser meg masse hos Beate. Ordentlig jenteprat, venninne-bilder og skal snart ordne oss noe mat! Er utrolig godt å ha tid med denne jenta, litt trist at vi er så sjelden sammen når vi kun bor fem små minutter unna hverandre.. Vi må bli flinkere! Vi har det jo alltid så gøy sammen. Kos dere videre ikveld, kvelden er ung!


Love you♥

nuss fra Lillian 

drammen liksom

Hverdag // 19.01.2013 @ 15:14 // K o m m e n t a r e r (0)

Først å fremst, unnskyld for at jeg ikke har blogget de siste dagene. Igår dro jeg til Drammen og fikk rett å slett ikke tid til å blogge, også dro vi i bursdag til Julie og Lillian, og kom ikke hjem før klokken var 12 og da var vi så utrolig slitne så vi la oss sånn egentlig med en gang. Fikk heller ikke tatt noen bilder. Men det var utrolig koselig, ble kjent med kjempe mange kule folk! Etter på kommer noen folk. Så det blir chill, heh. Men vi blogges! 

Hva skjer hos dere idag?

-Karoline

Foto; frost

Meninger // 19.01.2013 @ 13:27 // K o m m e n t a r e r (0)


//photo_by_me

Å, som jeg gleder meg til sommern.. Blir kald bare av å se på dette bilde! Sol, shorts og varme♥ komkom

Lillian

God natt

Hverdag // 19.01.2013 @ 03:31 // K o m m e n t a r e r (1)

Natta fineste

Har ikke gjort så mye idag, stakk ut med en kompis litt utpå kvelden og chilla med han. Men nå er det nattaa

Lillian

 

Bored

Hverdag // 18.01.2013 @ 19:57 // K o m m e n t a r e r (1)

God kveld søtinger.

Idag har jeg ikke gjort stort, holdt sengen for det meste. Var meningen jeg skulle til Beate, men dit tar jeg heller turen i morgen. Gleder meg til ei venninnehelg med den jenta, har ikke hatt jentekveld på år og dag, så det ser jeg veldig frem til! Ellers sitter jeg å redigerer litt bilder jeg tok isted, har virkelig ikke mye å gjøre. Men kvelden er ung, og det er fredaaag, godt. Så kan vell hende jeg finner på noe senere, vi får se. 

Hva skal dere ikveld?

Lillian

Småfacts

MeMyselfandI // 18.01.2013 @ 02:13 // K o m m e n t a r e r (0)  • Jeg hater mais og løk, det er kvalmt.
  • Jeg går fort lei av personer, det er derfor veldig få personer jeg er veldig knyttet til.
  • Det beste jeg vet er å få andre til å le, da føler jeg at jeg oppnår noe.
  • Hører på kjærlighetssanger hele tiden, selv om jeg ikke har kjærlighetssorg.
  • Respekt, tillit, humor og ærlighet er det jeg leter etter i vennskap.
  • Hater når folk legger ut på face "hade.." "fuck livet, gidder ikke mer." Deler med verden at de skal ta livet sitt, de gjør det jo aldri, og skriver sånne statuser 10 ganger i måneden. get a life :)
  • Jeg vil ta LITT silikon når jeg blir voksen.
  • Om ti år håper jeg at jeg har ei nydelig datter, er gift, har en god jobb og bor i et trygt nabolag ett sted i landet.

Lillian

nesten litt stolt

Hverdag // 17.01.2013 @ 16:43 // K o m m e n t a r e r (1)

Heii alle søte

Forsov meg til skolen idag. Så jeg bestemte meg for å gjøre litt lekser og sånt, siden jeg for en gangs skyld har med bøker hjem. Jeg gjør liksom aldri lekser, siden jeg har aldri tid. Og matte er ikke akkurat faget jeg brenner for så det er et pluss. Men det er snart helg da, gleder meg kjempe masse, selv om jeg ikke har noen planer enda, haha. Skulle egentlig til Drammen men så ble det ikke noe av. Og neste helg er det Jotnerock, gleder meg helt sykt! 

Etterpå kommer Lillian også skal vi svare på spørsmålsrunda, så om det er noe dere vil spørre om så har dere sjansen nå! link her

Har du noen planer på helga?

-Karoline

With my homie

Hverdag // 16.01.2013 @ 20:01 // K o m m e n t a r e r (0)


Hei babes!

Håper dere alle har en fin kveld! Det har hvertfall jeg, er hos søteste Mariann, vi spiller litt cod, noe som går veldig bra.... Haha, jenter og gaming hører virkelig sammen. Følte for å gi dere en liten oppdatering, så drar jeg til Karoline etter skolen imorgen for å svare på spørsmålsrunden! Så siste mulighet til å stille oss spørsmål ikveld >her<.

Ha en god kveld videre!

Lillian

slappe av

Hverdag // 16.01.2013 @ 19:46 // K o m m e n t a r e r (0)

hejjjjj

I kveld har jeg ingen planer. Lillian skulle egentlig komme men så gikk ikke bussen hennes så hun kom seg ingen steder, så nå er hun stuck i Fagernes, stakkars. Så da ble det en stille kveld, litt godt egentlig. Så hun kommer i morgen og da braker det løs med videoblogg! Nå sitter jeg å koser med min super søte nye kattunge, Mons. Fikk han for noen dager siden, hihi. Kattedame much. Tenkte jeg skulle sette på en film eller noe å bare slappe av, er ikke mer å gjøre, hehe. Så ha en stålende kveld alle sammen! bloggæææs

Hva skal du ikveld?

-Karoline

min beste

Tanker // 16.01.2013 @ 16:17 // K o m m e n t a r e r (0)

Må bare få dette ut, har tenkt på det hele dag. Innlegget som Lillian skreiv i natt, er helt sykt. Hun er så utrolig sterk. Hun er virkelig mitt forbilde, hun har gått igjennom så mye tull, og hun fortjener det virkelig ikke, hun har alltid vert der for alle og uansett hvor mye folk har tråkket henne ned så har hun alltid vert glad! Jeg kan ikke sette ord på henne, hun er rett å slett fantiastisk. Og siden hun skreiv ett søtt innlegg om meg da jeg begynte å blogge her så vil jeg gjøre det tilbake. 

Lillian er verdens skjønneste, snilleste og mest omsorgsfulle person, hadde det vert en pris for det så hadde hun lett fått den! Hun har virkelig alltid vert der for meg, om jeg er lei meg så kan hun sitte i mange timer å bare snakke med meg om det og muntrer meg opp. Hun er utrolig morsom og kul, hun er virkelig born to be awesome. Hun er seg selv fullt ut og vil bare alle godt. Hun er bestevennen min, eller nei, hun er som en søster for meg! Vi krangler, men vi blir alltid venner igjen. I sommer gikk vi i mange måneder uten å snakke til hverandre. Og nå ler vi av den krangelen, og jeg er utrolig glad vi ble venner igjen. Vi kan sitte å snakke bare tull og le i mange timer, men når det først kommer til alvoret så er hun alltid støttende. Jeg kan si alt til henne, og vite at hun ikke sier det videre. Hun er sykt herlig og virkelig verdens beste. Jeg har mange bestevenner men hun er en av de næreste. Hun har forandret livet mitt på så utrolig mange gode måter, hun har lært meg så mye. Jeg vil være vennen hennes til vi blir gamle, stygge kjærringer å finne på masse tull. Og oppleve de viktigste tingene i livet hennes, sammen med henne. -Karoline

å slite psykisk

Tanker // 16.01.2013 @ 02:04 // K o m m e n t a r e r (9)

Dette er på ingen måte for oppmerksomhet. Må bare få det ut, har ingen forventinger om sympati og "åstakkars deg." kommentarer. Vil bare ha dette oppklart.

Men det er jeg så lei av, hver eneste dag sliter jeg utrolig med tanker om døden, avstand, skolepress, savn og negative tanker, i tillegg til angst.. Jeg har en ekstrem angst for at alle de jeg er glad i skal forsvinne fra livet mitt. Tenk om mamma dør, tenk om vennene mine finner noen de liker bedre enn meg og vender meg ryggen, så jeg sitter der uten noen. Tenk om Christian dumper meg. Jeg er livredd. Sitter ofte hele natten og tenker på det, noen ganger så ille at jeg gråter meg i søvn. De menneskene jeg bryr meg mest om går ikke på skolen min, eller bor ikke i nærområdet mitt engang. Min aller bestevenninne bor 2 timer unna, og samme med kjæresten... Og når man bor så innesperret, og sitter å blir sliten av å ikke gjøre noenting så blir man kanskje litt... rar. Man har så mye tid til å tenke, noe som er bra en gang iblandt, men hele tiden? Tror neppe det er veldig bra. 

Søvnløse netter med angst, tårer og tanker er ikke veldig bra for skolen, det skal jeg love dere. Fraværet mitt er altfor høyt, det er et veldig høyt press å få gode karakterer, og å komme seg opp om morgenen. Og de dagene jeg klarer å komme meg på skolen hører jeg bare "skulker." "neijøss, er du her?" "har ikke sett deg på evigheter." "skjønner ikke at du har lov å være hjemme så mye." Jeg skulker ikke, jeg er ikke hjemme fordi jeg vil. Ser det er veldig lett å tro det, men jeg klarer rett og slett ikke å komme meg opp om når jeg har hatt en søvnløs natt. Noen netter er verre enn andre, og jeg har ikke lov til å være hjemme av mamma. Jeg låser meg inne på rommet, vil ikke at noen skal sitte å se på at jeg griner, tenker og er ekstremt sliten. Tror ikke det er et veldig interessant syn igrunn. Og de som slenger disse kommentarene er nok ikke klar over hvor mye det går inn på meg. Det er det samme som å kalle noen feit, for det gir meg enda mer å tenke på.. At de ikke aner hva jeg går gjennom psykisk, og da i tillegg slenger type dritt til meg, selvom de kanskje ikke mener det for å såre. 

I tillegg har jeg som alle andre dager hvor jeg ser meg selv i speilet, og føler for å grave meg ned der ingen kan se meg. For feit, bad hairday, vridd i tryne osv.. Alle har vell sånne dager, mens andre dager er jeg rimelig fornøyd med håret, magen og fjeset. Hvertfall bra nok til å vise meg offentlig. Mens nå i det siste har alt egentlig bare gått nedover, jeg har hatt en lang periode hvor å se meg i speilet er noe jeg helst unngår. Er drit lei av å aldri finne noe å ha på meg uten at jeg ser ut som en klovn, av at uansett hvor mye eller hvor lite sminke jeg har på er jeg like ekkel å se på, selvtilliten min er på bånn for tiden. Er så pissed og lei, så om noen kunne slått meg med ett kubein i hode så jeg gikk inn i en type skjønnhetskoma i fem måneder hadde det ikke gjort meg noe. Føler sterkt jeg trenger det! 

Sist, er jeg litt for lei av å fake et smil, og alltid si det går helt fint. Familie og venner har lenge mast på meg om det går bra, men NEI. Det går faktisk ikke så veldig bra, og tidligst ikveld fortalte jeg mamma alt om angsten, skolepresset, selvtilliten, av hvor lei jeg er av å bli kalt for en lat skulker når de ikke aner hvordan det er, hvor lei jeg er av at alle skal forvente at jeg skal bli den gamle meg! Jenta med toppkarakterer som aldri gjør noen feil. Å ligge å tenke på dette hver eneste natt gjør det ikke lett...Heldigvis forsto hun, så vi skal bestille en legetime til meg, sånn at jeg får enn slags "legeerklæring" på fraværet mitt.. For det er faktisk ikke barebare å aldri få sove, å sitte med sånne tanker og en type redsel hele døgnet. Å slite psykisk er minst like vondt som det å slite fysisk med vold, skading osv.


 

Såklart finnes det større problemer her i verden enn en tenåringsjente på 15 år som sliter psykisk. Folk sulter, og åtteåringer forsørger familiene sine, men jeg er så lei av at alt alltid skal være så perfekt og bra i alles liv. Så derfor skrev jeg dette innlegget, for det er garrantert fler som sliter med noe. Det vonde har like stor rett til å komme ut, som det gode har.. Er med hjertet i halsen jeg poster dette innlegget, å dele negative tanker er ofte tegn på å være oppmerksomhetssyk, men håper alle forstår hvorfor jeg postet dette. Like normalt å ha det litt under middels bra, enn å alltid ha det perfekt.

Nuss fra Lillian

Chill idag

Hverdag // 15.01.2013 @ 23:41 // K o m m e n t a r e r (0)

Hei!!

Har kommet hjem fra klubben nå, det var så gøy! Lillian og jeg var med Gytis og sånt og var på sentret. Vi satt å chilla og filmet en del, hehe. fun. I morgen kommer Lillian til meg også skal vi svare på spørsmålsrunden, så dere må spørre massemasse spørsmål! ehja, jeg har egentlig ikke så mye blogglyst for øyeblikket så, jeg tror jeg bare stikker å rydder rommet, vil jo ikke at det ser helt bomba ut i morgen, så ja, god natt alle skjønne! 

Har du  hatt en fin dag?

-Karoline

 

Fri og sånt

Hverdag // 15.01.2013 @ 17:48 // K o m m e n t a r e r (0)

Fikk fri fra skolen idag, veit ikke helt hvorfor men whatever. Så etterpå skal jeg på klubben med Lillian, det blir sykt chill, har ikke sett henne på ett par uker så. Var ute istad å henta ved, hihi flink. Men seriøst, ¤%"#/¤#( så kaldt det er! Trodde seriøst jeg skulle fryse fast i bakken eller noe, det er drøyt kaldt ute nå. Skulle ønske mennesker også gikk i hi, som bjørnene, haha! Men må fikse meg, og rydde rommet, Lillian kommer i morgen så vi skal svare på spørsmålsruda, så dere må spørre massemasse spørsmål! 

Hva skal du ikveld?

-Karoline

Kidrauhl 6 år

Hverdag // 15.01.2013 @ 16:11 // K o m m e n t a r e r (3)

Hei fineste!

I dag er det seks(!!) år siden Justin Bieber opprettet youtube kontoen sin. Seks år siden reisen hans begynte uten at han selv var klar over  det... Bare se hvor stor suksess gutten har klart å oppnå. I en alder av 18 år har han fullført en tour, er på sin andre. Gitt ut film, skrevet to bøker, samarbeider med verdens største stjerner osv. Ikke rart jeg er en proud belieber♥ I godt over tre år har jeg fulgt gutten, og jeg er så stolt over han. Folk kan si hva de vil, og mene hva de vil. Haters gonna hate. Er uansett ganske sinnsykt at Justins konto, Kidrauhl er seks år idag. 
 

åååå, got to love him

Lillian

Girl in Bunad

MeMyselfandI // 14.01.2013 @ 17:57 // K o m m e n t a r e r (0)


Gud, så fint det egentlig er med bunad. Så igjennom bildene på kameraet, og fant disse! Syns det ikke er noe finere enn bunad, du kan ha bunaden hele livet om du tar bra nok vare på den. Det er egentlig ikke noe mer feminint enn de spesielle dagene hvor du kan ta på deg bunaden, alt sølvet, skoene og en naturlig lett sminke. Jeg selv har valdres bunaden, som mine søte besteforeldre ga meg i konfirmasjons gave ifjor. Skulle gjerne hatt en konfirmasjon i år også, fått enda mere penger.. Haha, kunne sikkert brukt opp alle pengene i hele landet på unødvendige greier. Burde bli flinkere med penger til jeg blir voksen, ellers blir min fremtidige ektemann sikkert oppgitt over hvordan jeg priorieter penger, hahaha.. Mange år til det da.

Blogges, Lillian

Dyrene mine

Alt mulig // 14.01.2013 @ 11:30 // K o m m e n t a r e r (0)

Hei fininger


Dette er Candy, verdens skjønneste hund på 2 år! Hun er en blanding av alt mulig rart, men ser mest ut som en mini labrador. Som hunder flest er det beste hun vet mat, og få sove i sengen vedsiden av meg. Noe hun får de gangene jeg er litt redd for at det skal poppe ut en zombie eller ti ut av skapet mitt.. Hun har den gode siden at hun er veldig tilknyttet familien, med mindre vi er alle fire i huset er hun ikke rolig og ligger for det meste å er depp på plassen sin. Haha, merkelig hund. I tillegg er Candy ekstremt leken, og har sjelden gode fotodager, men likevell har jeg fått hvertfall dette søte bilde av henne. AwSå har jeg denne feite, bortkjemte, dumme katter. Haha, hun heter Susi og blir 10 år i mars, helt sykt å tenke på at jeg har hatt denne katten siden 1.klasse! Fulgt meg helt siden dag en på skolen, ikke verst. Hun er ikke akkurat veldig leken og kosen, noe som er drit kjipt. Hun er egentlig veldig sta og egen, men biter og klorer ikke. Men hun er ekstremt omtenksom, høres kanskje rart ut.. Om jeg sitter å gråter, så kommer hun frivillig(!!) opp på fanget mitt, og stryker hodet sitt mot meg og mjauer. Trøste meg, sånn sett er hun jo veldig god å ha. Det tjukke kattebeistet betyr uansett veldig mye for meg, tror det ikke hadde blitt helt det samme uten henne.

Lillian


Schoolgirl

Hverdag // 14.01.2013 @ 07:24 // K o m m e n t a r e r (0)


............vakkert morgentryne

God morgen ♥

Selvom det for meg er en helt elendig morgen, siden jeg ikke har sovet inatt så håper jeg i det minste dere har sovet godt! Nå venter jeg egentlig bare på at baguettene mine kan bli ferdig, så jeg får spist frokost, kledd på meg og stresset meg på bussen som går om 23 minutter. Kan ikke bare tiden stoppe så jeg får tid om morgenen? Klikker, sykt til stress. 

Blogges, nuss fra Lillian

Videoblogg; Oslotur

Alt mulig // 13.01.2013 @ 22:35 // K o m m e n t a r e r (0)

Hei fininger!

Unnskyld for at jeg ikke har rukket å blogge i helgen, men dere vet jo hvorfor! Så jeg tenkte å gjøre det bra igjen med en liten videoblogg fra da jeg og Karoline var i Oslo i Desember. En kjempe koselig tur, så her kommer vår sanne side frem! Haha, savner dette...  

Lillian

Deborah lippmann

Alt mulig // 13.01.2013 @ 17:56 // K o m m e n t a r e r (0)

Igår kjøpte jeg meg en neglelakk på 'interjør hjerter' eller noe, det er en butikk på fagernes. 200 kr kostet den og det var jammen meg hvert det også. Den er utrolig fin og jeg elsker den virkelig. Den var venninna mi, Eilin, som tipsa meg om hvor jeg kunne få kjøpt den så ja måtte jo bare ha den! Jeg elsker neglelakker, tror jeg har over tusen. Alle murlige farger liksom, men min favoritt er jo da så klart rosa. Denne fargen er mørkelilla og har glitter. Anbefales! 

Hva synes du om den?

-Karoline

Weekend

Hverdag // 13.01.2013 @ 17:23 // K o m m e n t a r e r (0)

Nå har jeg kommet hjem fra Margarita, ble så jeg sov der i natt, hehe. Og siden hun er så hissig på facebook så fikk jeg ikke blogga, neia. Men vi har vertfall hatt den kjempe koselig. Og idag har den skjønnheten bursdag! Så om dere ikke er venn med henne på facebook må dere skrive gratulasjon i kommentarfeltet! Da blir henne kjempe glad!

Åh, tanken på at det er skola i morgen suger virkelig, skulle ønske det var en dag imellom lørdag og søndag. Er så ikke klar for en 'ny uke, nye murligheter', akkurat nå vil jeg ikke ha noen av delene, haha. uff.  

Har du hatt en fin helg?

-Karoline

My sweet bestfriend

Hverdag // 12.01.2013 @ 12:07 // K o m m e n t a r e r (0)

Hei og god morgen alle sammen!

Idag skal til spise middag med Margarita og familien hennes, siden hun har bursdag i morgen. Så jeg må egentlig dra nå, vi er liksom forsinket. Men ville bare si at jeg blir ikke så mye blogging i dag fordi jeg synes det blir litt kjedelig å blogge når jeg er på besøk hos noen, så håper dere synes det er okei. Men ellers må dere ha en strålende dag alle sammen, også blogges vi i kveld eller noe! 

Hva skal du idag?

-Karoline

Dagens innkjøp

Innkjøp // 11.01.2013 @ 21:50 // K o m m e n t a r e r (3)

Hei! 

Sa det kom ett innlegg etter vert. Ikke så mye men innkjøp er innkjøp. Vertfall, nå går jeg å ser film med folka, så dere får ha en superfin kveld videre alle sammen! bloggææs


 genser og bukse gina tricot 

gina tricot og lindex                                                                                kragekjede fra gina tricot

Hva synes du om tingene?

-Karoline 

Lillehammer, øyelegen og alt det der

Hverdag // 11.01.2013 @ 21:47 // K o m m e n t a r e r (1)

Hei!

Kom akkurat hjem fra Lillehammer, var hos øyelegen idag  for å undersøke som jeg får operere bort skjelinga. Jeg fikk bedøvelse på øynene så jeg kunne ikke se så godt. Så jeg gikk på vegger og bord hele tiden, og mamma måtte holde meg så jeg ikke tryna, hahaha. Så jeg får kanskje operert, og jeg håper virkelig det siden jeg er utrolig lei av det. Og etter det dro vi til sentret i Lillehammer, husker ikke helt hva det heter, heh.

Også shoppa vi "litt", ble noen tusen for å si det sånn. Og i tilegg skjela jeg hele tiden på grunn av den bedøvelsen så jeg så sikkert helt hemma ut. Så nå skal jeg se film med mamma og stefaren min, Dennis, blir kjempe koselig. Kommer innlegg om innkjøpet om litt. 


Hvordan har dagen deres vert?

-Karoline

Spørsmålsrunde

MeMyselfandI // 11.01.2013 @ 18:45 // K o m m e n t a r e r (18)

Hei søtingene

Tenkte egentlig å kjøre igang en spørsmålsrunde allerede nå vi. Vi skal svare sammen hos Karoline neste uke. Så spør mellom alt mellom himmel og jord, men spar oss for usaklige spørsmål om du har tenkt å gjemme deg bak anonym eller noen andres navn. Det er bare for barnslig og dumt, men alt er lov. Så svarer vi på det vi føler oss konfortable med å svare på.

Lillian & Karoline
 

Where do you find me?

MeMyselfandI // 11.01.2013 @ 16:31 // K o m m e n t a r e r (0)

 

Vurderer å få meg twitter, men de gangene jeg har prøvd det ut har jeg ikke skjønt noe av det.. Can someone guide me? haha

Blogges, xx Lillian

Bussen

Blogg // 11.01.2013 @ 13:31 // K o m m e n t a r e r (0)

Hei fininger

Er på bussen nå, har forhåndsskrevet to innlegg som blir posta senere. Skal gjøre mitt beste for å få til ett innlegg ellernoe senere i helgen. Vi får se :) Ønsk Karoline lykke til på sykehuset idag btw, tror den er viktig for henne!

Nuss fra Lillian


lillian og karoline, 14 og 15 år, valdres
born to be awesome

arkiv


Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012

kategorier


Alt mulig
Bilder
Blogg
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
MeMyselfandI
Meninger
Søte tips
Tanker
Videoblogg


Designet er laget av mne , men redigert av oss
hits