Lillian og Karoline, awesome -

Kirka og sånt

Hverdag // 28.04.2013 @ 21:22 // K o m m e n t a r e r (0)

Halla alle babes. Idag var jeg faktisk i gudstjenese med mormor. Jeg måtte stå opp klokka 9! Eller jeg sto opp halv 10. Så dro vi til Aurdal i kirka. Det var sikkert en fin gudstjeneste, eller jeg hørte på musikk, men det var sikkert helt super! Også etterpå dro vi til bestefar, og han hadde kjøpt brus og sjokolade til meg, er han ikke bare den skjønneste. Så sovna jeg, haha, også våkna jeg 2-4 timer etter på i senga mi, det er creepy det. Men ja, haha, det funka. Hahah jeg må fortelle dere om drømmen min, jeg drømte at noen folk kasta vannballonger med morsmelk i, det var så sykt nasty, også våkna opp etterpå å bare "ehh, hva i alle?" 


til alle gutter der ute, jeg er singel

Nå sitter jeg bare å chiller lizzom. Og hører på musikk. Og dere burde høre Emirè og Lillebror sitt nye album på spotify! Jeg er ikke så fan av norsk rap, men de har seriøst talent! 

Og forresten, grunnen til at Lillian ikke blogger er fordi hun har vert veldig opptatt siden vi starta, men jeg tror det endrer seg litt til uka, viss ikke skal jeg tvinge henne til å blogge, haha!

-Karoline

Kvelden i går

Hverdag // 27.04.2013 @ 17:33 // K o m m e n t a r e r (0)

Hei babes. Igår var Lillian her, noe som var helt fantastisk etter som jeg ikke har sett henne på en måned fordi hun har flyttet til Kristiansund. Vi satt sånn egentlig bare i sofaen å spiste kake og snakket om alt det fete og det ikke så fete som har skjedd i det siste. Også danset vi litt, hahaha, til de som fikk snap igår av meg: jeg hadde spist veldig mye kake. Også satt jeg å gråt bittelitt fordi jeg er så sinnsykt nervøs til mandag. Men ellers hadde vi det helt supert! Ble vekt på senga av mamma med egg og bacon, er hun ikke bare verdens søteste. 

Også alle sammen, mormoren min hadde bursdag igår, og Dennis, stefaren min har bursdag idag, så alle sammen må gratulere dem! Så etterpå skal jeg spise enda mer kake, og håper virkelig ikke at jeg sender en ny danse video, haha, styggeste ever, lover dere. 

Hvertfall, nå ligger jeg på sofaen å hører på music med min gode venn, mister skruf, må bare elske han altså. 

-Karoline

Piercing

Hverdag // 26.04.2013 @ 00:46 // K o m m e n t a r e r (2)

Okeiokei, jeg er helt i lykkerus nå, rett å slett. Fordi nemlig, mamma skal ringe piercingshappa i morgen å bestille time til meg, fordi jeg skal ta piercing i navlen! Gud så glad jeg er! Så forhåpentligvis skal jeg ta på mandag eller tirsdag. Jeg gleder meg helt sinnsykt. Første gang jeg spurte mamma om piercing, var jeg 8-9 år. Men da jeg virkelig bestemte meg for det var jeg 11. Og da sa hun jeg skulle få når jeg ble konfirmert! Jeg skal jo egentlig ikke få før etter konfen, som er 2 juni, men siden vi skal til Frankrike og masse sånn i sommer ville mamma at den skulle gro ganske bra før vi dro dit, så da får jeg før. 

Men problemet er jo det at jeg har verdens verste sprøyteskrekk, helt seriøst, om jeg skal borre i tenna, tar jeg det uten bedøvelse pga sprøyta. Og jeg har ikke tatt for svineinfluensa, brystkreft, har igrunn ikke tatt sprøyte på 3 år, noe som er utrolig dumt for min egen del. Og jeg vet jo at man ikke skal ta sprøyte når man skal ta piercing, men det er den nåla som liksom skal sitte inni magen min i noen sekunder, og jeg har sett på videoer der de tar det, og ja, begynner å gråte med en gang. Men jeg skal ta det, haha, det er så mange som tror jeg ikke tørr så jeg skal virkelig bevise at jeg tørr! For det er noe jeg virkelig vil! 

Blir veldig glad om du vil oppmuntre meg, haha 

-Karoline 

 

What a boring saturday-night

Hverdag // 02.03.2013 @ 20:24 // K o m m e n t a r e r (0)

Hei fineste!

Nå stikker jeg straks til radioen for å sitte telefonvakt for valdres nattradio. Haha, ikke akkurat det morsomte en 15 åring gjør en lørdagskveld... Skulle gjerne heller vært på fest, eller hatt en koselig kjærestekveld. Men hva gjør man ikke for samfunnet? Verdens beste Martin var her igår da, det var utrolig koselig å ha tid med kjæresten igjen. Savner han som pesten allerede, har desverre ikke tid til å skrive mer før jeg må dra. Ha en koselig kveld videre alle sammen, loveyou.


Meget vakker på håret, men faen heller... lov det og. 

Lovelovelove lillian
 

Housewife

Hverdag // 28.02.2013 @ 13:25 // K o m m e n t a r e r (0)

Hei søtinger

Mamma har blitt syk og fått en infeksjon i benet, så hun må holde seg helt i ro til det går over og klarer verken å gå eller å stå på benet... Og siden jeg da er den eldste jenta i huset var det såklart jeg som måtte være reserve husmor når hun ikke er  i stand til det. Det er litt kjipt egentlig, men får vell være såppas grei! Så starter straks med å rydde rommet, før jeg må støvsuge og rydde stua + vaske badet. Så ikveld skal jeg lett ta meg et langt bad og ha spakveld med meg selv, føler allerede at jeg fortjener det. Haha, ha en fin dag videree

Blir mer husmor med tørkle på hodet vettu..... 

Lillian


 

Dagen idaag

Hverdag // 23.02.2013 @ 01:05 // K o m m e n t a r e r (0)

Hei fineste

ÅÅ, så godt det er med ferie! Startet med en helt forferdelig rle-prøve man mildt sagt kan si gikk rett til helvete... Men så bra som resten av dagen har vært, så har det vært en utrolig bra start på ferien uansett. Vært med verdens beste Martin♥ Vi gikk bare rundt og snakket om alt, som om vi hadde kjent hverandre i hundre år. Så var det litt hardt å si hade til han før jeg stakk på ringruta, men ser han jo igjen senere i ferien, så får trøste meg med det. I skrivende øyeblikk sitter jeg uansett i utrolig trivelig selskap med 2 skjønne skapninger. Godt å komme seg vekk fra valdres, og tilbake hit en gang iblandt. Gleder meg utrolig til høsten hvor jeg uansett flytter tilbake! Hadebra skog og ingenmansland.Lillian

movietime

Hverdag // 18.02.2013 @ 16:13 // K o m m e n t a r e r (0)

Hei alle søte!

Idag har jeg hatt en super dag, sovnet rundt halv tolv, og var på skolen og har ikke sovnet en gang i timen. Har virkelig fått snudd døynrytma mi, og det er jeg så utrolig glad for! Nå sitter jeg å ser på tv og spiser potetgull og koser med Mons som sover på fanget mitt, aw. Senere i kveld skal jeg til Fagernes for å dra på kino med Marius, vi skal se Beautiful ettelleranna. Så om noen har sett den så må dere kommentere om det er bra eller dårlig, så jeg veit hva jeg har å se frem til! Gleder meg utrolig mye, har ikke sett han på noen uker. Men vi blogges! loveya ∞
Hva skal du idag?

-Karoline 

Don't let them fuck you up

Hverdag // 18.02.2013 @ 09:31 // K o m m e n t a r e r (0)

Hei mine søte små.

Siden jeg ligger her syk i sengen, så tenkte jeg at jeg like så godt kunne ta opp et tema med dere. Altså dette her med mobbing. Har du noen gang våknet opp med en redsel for å gå på skolen? Fordi klassekameratene dine, eller noen ekle, eldre gutter på skolen er etter deg? Eller de bitchie blikkene fra jentene på skolen som hjemsøker deg og drar deg langt ned? Aner ikke hvor mange ganger jeg har sett på nettet om folk som åpner seg opp og skriver lange innlegg om hvor sårt de har det pga mobbing. Er det virkelig sånn at alt mulig skal handle om at buksa skal ha lee klistra på ræva, eller at man skal ha et acne skjerf til hvert eneste outfit, eller at om du skal kjøpe deg et par nye støvler fordi du skal på en klassetur så MÅ det være av merket hunter, bare fordi de "populære" har dem? Vet du hva.. Det er bare ikke sånn det fungerer lengre. Det er ingen fucked up fasit om at man skal ha en slank og deilig timeglass figur for å være pen. Eller at man skal bruke lancome mascara for å se bra ut. Sånn går det bare ikke an å ha det. Finner ikke helt ord på hva som irriterer meg mest. 


Åja, så han gutten som gikk forbi deg er homofil. Og da du jo bare slenge han et stygt blikk fordi han ikke er hetro? Fordi at han liker gutter, som for han er like naturlig som at du liker jenter. Du tror denne gutten har bestemt helt selv at han har bestemt seg for å like gutter. Nei, mest sannsynelig skulle han dødd for å like jenter. Og det bare på grunn av at idioter som deg ikke aksepterer at folk er forskjellige. Eller kanskje er du bare drit redd for at denne gutten faktisk har mer makt enn deg, kanskje er du homofil selv? Men tør ikke si det... og må derfor rakke ned på de som faktisk er tøffe nok til å komme ut av skapet, og være seg selv. Homo-fobi er så stygt. Er lesbiske, bifile og homser mindre verdt enn oss hetero kun fordi de liker det samme kjønn?! Skjerp dere. Dette gidder jeg ikke engang skrive mer om før jeg blir direkte ufin, homofile er like normalt som at gresset blir grønt på sommeren. Få det inn i huet, okei. Fint


Og til deg som blir mobbet. Uansett hvem som sitter der bak skjermen og leser dette... Du ER bra nok. Kanskje du tenker at "pft.. ja særlig, du skulle bare sett lårene mine. Flodhest size much." Eller "haha, ja mhm... veldig fint sagt av deg som aldri har sett meg." For det første så er det ingen som er en vandrende fasit på hva som er perfekt. Er de som har tatt plastiske operasjoner med silikon, botox og plastikk nese det svaret på perfekt? Neppe. Om dere og de tror at det er dette guttene faller for, så tar de feil. Såklart finnes det gutter der ute som liker det også, hver sin smak. Og like sikkert som det er det at enten gutten eller jenta for deg er der ute også. Sannsyneligheten for at du dør alene med en gullfisk uten å noen gang ha elsket noen er 1 til 1 million. Ganske liten med andre ord. Akkurat DU er vakker på din måte. Ingen ser ut som deg, absolutt INGEN andre er som deg. Fordi du er unik. Svart, blått, rødt, blondt eller rosa hår.. Du er drit fin som du er! Null eller førti kviser, du er bra nok. IKKE la en mobber, en spydig kommentar eller et blikk fra en usikker bitch eller frekkas ødelegge deg. Forbli positiv, jeg kan uansett vedde på at du har blitt kalt fin, kjekk, pen mer enn du har blitt kalt stygg. Det er faktisk ikke å være selvopptatt å tro på at noen der ute faktisk syns du er fin. For det er du, uansett hvem  som nå skal lese dette. Du er bra nok som du er.

keep kalm and believe in yourself♥

aah, følte meg 10 kilo lettere etter å ha skrevet dette. peace ♣Lillian 

Braceface

Hverdag // 17.02.2013 @ 15:51 // K o m m e n t a r e r (1)

Hei våre skjønneste lesere!

Nå har jeg akkurat våknet, og det er vell kanskje litt sent å våkne klokka fire.. heh! Men same shit, det er fortsatt helg og jeg hadde en helt herlig drøm inatt. Drømte at jeg fikk av reguleringen, så våknet jeg opp til den store skuffelsen om at den fortsatt var der... Men om tannlegen min holder det hun har lovet, så får jeg den av i Juni/Juli. Og det er ikke lenge til, det går jo kjempe fort. Blir utrolig skuffet om hun sier jeg må ha den til uti September fordi jeg er dårlig med strikkene. Men sorgene tas ikke på forskudd, her skal vi bli kvitt togbana jaa!


Prøvde å redigere den vekk for ei stund siden, og da ble jeg bare enda mer giraaaa! 


 Blogges, sussss fra lillian

no time, no bloging

Hverdag // 16.02.2013 @ 21:13 // K o m m e n t a r e r (0)

Har ikke fått blogget så mye fordi jeg har egentlig sovet hele tiden de siste dagene. Ellers så har jeg vert litt rundt om kring i Toten. Må si det virkelig har vert godt å dra litt vekk fra alt de siste dagene, er så mye lettere å samle krefter når man er vekke fra alt som trekker en ned. Men det har vert utrolig koselig også! Er det en plass jeg virkelig elsker å være så er det hos mormor, der føler jeg meg alltid som hjemme. 

På valentin så var jeg med Maria på skolen i en time eller noe, fordi hun hadde skidag så jeg var med å akte litt. Senere på kvelden koste jeg meg med mormor, tante og søskenbarnet mitt, Maria. I går så sov jeg til klokken tolv eller noe også dro vi først til tante og var der litt, også på kvelden dro vi til Skreia, og besøkte noen venner av mormor. Der var Leah, hun er fire år og seriøst verdens herligste! Vi løp rundt å lekte baby og doktor hele kvelden. Idag så dro jeg og mormor til gjøvik for å overraske stesøsteren min, Julie. Har ikke sett henne siden i fjord så utrolig kos å se henne. Så shoppet vi litt og sånt og dro hjem. Nå skal vi se på tv og spise godteri. Så dere må ha en superfin kveld alle sammen! Har du hatt en fin helg?

-Karoline

16.02.2013

Hverdag // 16.02.2013 @ 12:56 // K o m m e n t a r e r (0)

Hei fineste

Hadde ikke tid til å blogge igår, beklager. Men man har jo ikke alltid tid til alt vet dere. Uansett, så kom jeg hjem fra skolen igår og stresset meg inn i dusjen for så å sminke meg i allverdens fart! Måtte rekke en buss som gikk bare en og en halv time etter jeg var hjemme fra skolen, skulle ut med sigurd igår også. Så vi loka rundt in the middle of nowhere, heggenes med andre ord. Klarte å kose oss uansett vi, er jo alltid koselig når man er med noen man alltid kan ha det gøy med, am I right or am I right?!Skal møte Sigurd på UKM etterpå også! + mange andre herlige vesener. Gleder meg alleredee, blir en digg dag

Ha en finfin lørdag, suss fra Lilliaan♥


i det siste

Hverdag // 14.02.2013 @ 16:05 // K o m m e n t a r e r (0)

Unnskyld for at jeg ikke har blogget, men har vert utrolig mye som har skjedd de siste ukene. Og jeg har bare ikke hatt tid og ikke orket å blogget siden jeg har ikke klart å finne noe å blogge om. I tillegg til nettet har vert så mongo i det siste. 

Sist helg var jeg i Håkons Hall med Eilin, Rebekka, Trygve, Andreas, Aleksander, Hilde og Celine. Vi var på gjensynstreff fra Kragerø Konfirmantleir. Det var helt sykt koselig, vi kjøre bobrafring på lørdagen også skulle vi egentlig danse på søndagen men så lå vi bare å chilla og tok masse bilder. 

På tirsdag så døde oldefar. Han ble hele 85 år gammel. Veit liksom ikke helt hva jeg skal si.. På onsdag var jeg på bisetelse, og etter det så dro jeg til mormor. Jeg har tatt meg fri fra skolen resten av uka fordi jeg er veldig sliten. Så jeg skal være her til søndag, og på tirsdag begynner pryor-uka så jeg skal jobbe på Fagernes Hotel som servitør, gleder meg! 


hva skal man si?..

Hva synes du om bildene?

-Karoline

Kos dere idag

Hverdag // 14.02.2013 @ 15:38 // K o m m e n t a r e r (0)


hei alle foreveraloners, alle med valentines og alle som gir faen i at det er valentinesday

Nå sitter jeg å spiser mat, wok faktisk.. Ikke det at jeg egentlig liker det, så jeg spiser bare ris. Haha, hvor interessant er ikke det?! Har vært uten inspirasjon i det siste, pluss at jeg har faktisk vært flink jente og vært på skolen hver dag, gjort litt lekser og det tar på kreftene faktisk. Skikkelig synd på meg må jeg si. Tullaaa. Nå skal jeg spise opp maten min, spise et rundstykke isteden og stikke ut med Sigurd og være med han resten av dagen. Håper dere alle koser dere masse idag. 

♥Nuss og suss fra Lilliaaan

050213

Hverdag // 05.02.2013 @ 22:48 // K o m m e n t a r e r (0)

Nå så sitter jeg og koser meg med min søte pus, Mons mens jeg drikker kakao og ser på Prison Break. I tillegg sitter jeg å snakker med Lillian om gjensynstreffet for Kragerø som er nå til helgen, guuud som jeg gleder meg! Skal kjøre bob og sånt, være med venner og kose meg med alle der. 

-Karoline

morgenkos

Hverdag // 03.02.2013 @ 06:36 // K o m m e n t a r e r (1)

Jeg og Karoline har ikke lagt oss enda, så vi sitter her og koser oss med is, musikk, godteri og div. drikke. Og såklart er Monsemons her med oss, han er så skjønn og ville være med på bilder.. Men å blogge, det ville han ikke. Vi tar vell snart kvelden I guess.. Begynner hvertfall å bli trøtte her vi sitter under ei dyne og loker. Skal blogge sterkere fremover, er bare veldig mye som skjer og ting er ikke sånn helt på topp egentlig, but I'll be back stronger than ever. Så deet.Så pene vi skulle være idag, virkelig. looking good u know

Lillian, Karoline og Mons.

De siste dagene

Hverdag // 02.02.2013 @ 16:08 // K o m m e n t a r e r (0)

De siste dagene har jeg ikke orket ikke blogge fordi det har skjedd veldig mye tull, noe som har gjort meg utrolig sliten. Men de siste dagene har vert utrolig tråe, rett å slett. Samme med Lillian, vi begge er veldig utslitte og har hatt våre dager nå, men tror nok at det kommer til å gå mye bedre fremover og det vil si mer blogging! Så tusentakk til alle som har vert på bloggen selv om vi ikke har vert så flinke til å blogge. 

Snart kommer Lillian og skal sove over. Blir kooos. Så nå rydder jeg rommet litt, og gjør alt klart. Åh, ja. Her om dagen fikk jeg igjen mobilen min som er vert på reprasjon i en måned, og de hadde kun fikset skjermen, men ikke selveste problemet med den, går det ann? Blir så sykt irritert siden vi har betalt firehundre kroner bare for å fikse den, også gjør de det ikke en gang. Ikke at jeg er grådig eller noe, haha. 


og for de som ikke har skjønt det så er det mye snø, det fant jeg ut da jeg gikk hjem fra skolen her om dagen..

Hvordan har dine siste dager vert?

-Karoline

My life is over

Hverdag // 02.02.2013 @ 14:09 // K o m m e n t a r e r (0)

Hei søteste.

Livet mitt er nå offisielt over, akkurat når jeg ikke trodde det ikke kunne bli så mye verre..  Det startet med en tur ned betongtrappen, og noen heftige snøbad i ettertid.. Min aller nærmeste, kjæreste og trofaste venn vil ikke reagere på noenting. Alt er bare svart, den var der dag og natt, når jeg trengte den. Flotte greier, jeg skulle slå den på da jeg våknet i morrest. Og hva skjedde? Ikke en dritt. En periode uten mobil blir helt jævelig, jeg sa til mamma at jeg kom til å få hjerteinfarkt. og da sa hun at hjertet mitt lå rett foran meg, og var død. Så det hjerteinfarktet hadde allerede skjedd... Herre, min bedre halvdel som var med meg overalt er borte. Borte, for alltid. Får se hva det blir til, enten reperasjon eller så blir det en ny bebbi i hus. Hade fuckings bra my dear :'(


Herligste jentene og meg før det brakte løst i går. Love you

Lillian
 

some freakin lovely plans for the weekend

Hverdag // 01.02.2013 @ 03:23 // K o m m e n t a r e r (0)

Hei søte små og store.

Denne helgen ser jeg virkelig frem til, i morgen blir Mariann&Solvor med meg hjem fra skolen. De har aldri vært her før, og skal ikke være mange timene. Spise litt mat og ordne oss før vi drar ut på en aldri så liten jentekveld. Gleder meg veldig, nye mennesker, gamle bekjente og noen av mine bestevenninner. A night to remember, lover at jeg skal få tatt noen bilder med godjentene som jeg spytter ut her på bloggen før vi stikker ut. Som Mariann sa, de tre beste jentene samlet, da blir det ikke bedre egentlig. 


Så kan jeg også si det at jeg gleder meg veldig til lørdag, da skal jeg til verdens skjønneste. Og da skjønner vell alle hvem jeg snakker om, Karoline såklart♥ Vi har blitt mye flinkere til å finne på ting i det siste, stolt av oss. En jentekveld med meg og henne, det blir saker, og kan nok ganske sikkert si det blir en videoblogg på søndag hvor vi har satt sammen en del klipp fra jentekvelden vår. Dere aner ikke hvor mye tull jeg og den jenta finner på, så det skal bli spennende å vise dere det, selvom dere mest sannsynelig kommer til å sitte der som noen spørsmålstegn og ikke skjønne dere på vår konge-humor. Too bad, jeg gleder meg hvertfall til denne helgen!

Nuss og suss fra Lillian♥
 

Sånn går nu dagan

Hverdag // 29.01.2013 @ 23:47 // K o m m e n t a r e r (0)


aah, hvem elsker vell ikke å slenge på seg en stor t-skjorte og falle ned i sengen når man akkurat har dusjet?! Jeg digger den følelsen. Tok et langt deilig bad mens jeg drakk te med honning, og en del tente telys rundt og hørte på Justin's nye album. Det hjalp utrolig mye på humøret mitt!  I dag har jeg sikkert vært verdens største bitch som har skyvet alle rundt meg vekk. Tenåringsjente, null kontroll, stress og drastiske forandringer er vell ikke det man helst setter sammen til en drømmesituasjon. Nå skal jeg sette på en film, drikke enda en tekopp og sove. Nå kan ikke fredagen komme fort nok, fest med mange herlige mennesker, så ser veldig frem til det. God natt alle skjønne, sove godt.

♥ u all, Lillian

søndags kos

Hverdag // 27.01.2013 @ 20:49 // K o m m e n t a r e r (0)

Aloha!

Ligger godt under dyna, drikker kakao og skal se Prison Break. Er så utrolig sliten, har ikke ord. Selv om vi egentlig ikke gjorde noe spesielt igår så er jeg fortsatt sliten, etter som at vi gjorde så mye rart her, haha. Elsker følelsen du får når det er søndag og du kan tenke tilbake på at helgen var kjempe herlig, hihi. Imorgen er det ny uke igjen, denne uka skal jeg gå på skolen, seriøst, uansett hvor slitsomt det er!  Hihi, ha en fin kveld alle sammen! Hvordan har din helg vert?

-Karoline

chillpadder

Hverdag // 26.01.2013 @ 22:06 // K o m m e n t a r e r (0)

Nå sitter jeg hjemme sammen med Lile og Julianne og prøver å finne på noe å gjøre i kveld. Jotnerock i går var ikke verdens beste, litt trist. Men da Admiral P kom, da ble det bra! Da jeg våknet i dag hadde jeg knapt stemme igjen og jeg har sykt vondt i ryggen, haha. 

Vi la oss ikke før klokka var 8 i dag tidlig, haha herregud. Så vi tok litt bilder og sånt, haha, tørr ikke legge ut alle, siden noen ble ulovlig stygge, hahah! Nå spiser vi kebab pizza og hører på musikk, herlig. Hva gjør dere ikveld?

-Karoline

Filmkveld

Hverdag // 26.01.2013 @ 20:14 // K o m m e n t a r e r (0)Nå har jeg og Edel filmkveld, ser på en film som heter Ray. Har ikke fulgt med så mye egentlig, haha. Men ellers stikker jeg snart ut en liten tur, har et litt viktig møte. Så slenger jeg ut noen bilder av hva som skjer her etterpå, orker ikke ta de inn på pc'n og redigere dem nå. Jeg lever hvertfall, og har ikke dødd i løpet av dagen, men det var heller ikke langt ifra da jeg måtte dusje i iskaldt vann.. brr! Ha en finfin lørdagskveld, og til dere som skal feste; fest for meg også. Hihi

Nuss og suss fra Lillian

Natti te dikka med silikontatti

Hverdag // 26.01.2013 @ 02:47 // K o m m e n t a r e r (0)

Okei, fin overskrift.


Har hatt en kjempe fin dag! Oppdaterer dere i morgen sweeties. Peace out ♥ Sove godt alle sammen.

Lillian

Gjøvik helg

Hverdag // 25.01.2013 @ 13:58 // K o m m e n t a r e r (0)


Hei søtinger!

Nå sitter 1 stk veldig stresset Lillian og blogger, haha. Jeg skal til Edel i helgen, det blir veldig koselig. Savner henne virkelig, 1,5 måned siden sist.. Så da er det på tide igjen, eller hva?! Vi skal dra om fem minutter, og jeg har ikke pakket og telefonen er nesten strømtom. Føler nesten for å gråte litt, men ser frem til denne helgen! Blir nok veldig koselig, komme seg vekk fra Valdres og til ei av mine nærmeste jeg ser så sjelden. Noen ganger er jeg veldig glad i denne verden♥ Setter veldig pris på at jeg faktisk er glad! Haha, føles godt. Så vi får blogges ikveld, tar jo såklart med dataen, kameraet osv. Så skal klare å holde dere oppdatert på det meste som skjer!

Nuss, Lillian

keep calm and sleep

Hverdag // 24.01.2013 @ 01:27 // K o m m e n t a r e r (0)

heiiii fininger

Har hatt det utrolig koselig i kveld med min super herlige tante. Vi spiste og få film, the dictator. Hahha, utrolig morsom film. Har virkelig savnet å ha sånne søte kvelder med henne, har ikke hatt det må mangemange år. Så satte virkelig pris på denne kvelden.

Etter jeg var der dro vi innom Dennis i Aurdal å hentet kjolen min og litt småting. Og nå er jeg godt plassert under dynen i den gode, varme sengen min, hihi.

Men jeg tar natten nå, det er sent og jeg må på skolen i morgen. Forresten, jeg har bare vert borte en dag denne uken! Til vanlig er jeg borte sånn 2-3 dager, hm. God natt alle søte gutter og jenter, sov godt. blogges! ♥

Har du hatt en fin dag?

-Karoline

blæblavblublobanan

Hverdag // 23.01.2013 @ 17:45 // K o m m e n t a r e r (0)

Jeg er rett og slett alt for lat til å finne på overskrift så da får den bare være sånn. Snart drar jeg til min herlige tante Margit og vi skal se film og kose oss, hihi. Så jeg tror nesten jeg bare må dra nå, så vi blogges i kveld en gang! Ha en supersuper kveld videre! 

Hva skal du i kveld?

-Karoline

Få noe ut av dagen

Hverdag // 23.01.2013 @ 15:35 // K o m m e n t a r e r (0)

Hei fininger!

Har akkurat tatt noen bilder, må jo utnytte sollyset. Synes sommeren og sommerferien kan komme nå med en gang egentlig.. Nyter de siste minuttene av å slappe av med litt musikk, har nemmelig DEN jobben med å rydde rommet foran meg. Huff, blir kvalm bare av å se på rommet mitt! Det ser ut som det har vært fest med 20 stk her inne, ikke bra med andre ord. Så får jeg se om jeg våger meg ut på en joggetur i kulden etter det. Er ingenting som slår følelsen av å komme inn fra joggetur når man hopper i dusjen og lager seg en deilig tekopp etterpå.. mmm♥ Så håper ikke romryddingen tar helt av. Må trene til sommern, ellers blir det ikke mye bikinibrifing på denne jenta. Haha!

Kiss kiss, Lillian
 

Selvbruningsfail

Hverdag // 22.01.2013 @ 16:20 // K o m m e n t a r e r (0)

Hei dere!

Nå sitter jeg å venter på at Dennis skal komme hjem så jeg kan dra til Fagernes. Skal møte Mariann og sånt og forhåpentligvis så kjøpt litt ny sminke, siden jeg har mistet øyenbrynspennen min hos Lile, maskaraen min er tørr og jeg trenger nytt solpudder, haha, luksusproblemer. 

Igår tok jeg selvbruning, haha, det gikk ikke helt som planlagt. Skille på armen og magen, herlig. Skal fikse det etterpå, også ta solarium så fort jeg får tid, hihi. Er så utrolig lei av å være kritt, og vi drar aldri til utlandet og her i Norge er det jo aldri sol nesten. Veit liksom at det er +18 på solarium, men en gang i måneden skader ikke, hehe. blogges! Har du noen gang faila med selvbruning?

-Karoline

home sweet home

Hverdag // 20.01.2013 @ 23:47 // K o m m e n t a r e r (3)

hej alle søte

Det å komme hjem etter en lang og herlig helg er egentlig utrolig herlig, å bare ligge i sin egen seng og bare slappe av. Denne helgen har vert ubeskrivelig herlig, virkelig! Har fått blitt kjent med folk og kosa meg kjempe masse med Lile og Julianne. De to kommer også til Valdres neste helg for å være med på Jotnerock, det blir så sykt awesome!

Og i morgen er det skole, uff, haha. Skal bli flinkere til å blogge, jeg lover! Bare vert mye stress i det siste og ikke fått tid til å blogge, men nå er jeg seriøs, to eller tre innlegg om dagen, masse bilder og spørrerundevideoen kommer snart! Så godnatt alle sammen, blogges!


grr, hun er singel btw

Har dere hatt en fantastisk helg?

-Karoline

Beste mi

Hverdag // 19.01.2013 @ 19:16 // K o m m e n t a r e r (1)

Hei fineste!

Håper dere har en herlig lørdags kveld. Jeg koser meg masse hos Beate. Ordentlig jenteprat, venninne-bilder og skal snart ordne oss noe mat! Er utrolig godt å ha tid med denne jenta, litt trist at vi er så sjelden sammen når vi kun bor fem små minutter unna hverandre.. Vi må bli flinkere! Vi har det jo alltid så gøy sammen. Kos dere videre ikveld, kvelden er ung!


Love you♥

nuss fra Lillian 

drammen liksom

Hverdag // 19.01.2013 @ 15:14 // K o m m e n t a r e r (0)

Først å fremst, unnskyld for at jeg ikke har blogget de siste dagene. Igår dro jeg til Drammen og fikk rett å slett ikke tid til å blogge, også dro vi i bursdag til Julie og Lillian, og kom ikke hjem før klokken var 12 og da var vi så utrolig slitne så vi la oss sånn egentlig med en gang. Fikk heller ikke tatt noen bilder. Men det var utrolig koselig, ble kjent med kjempe mange kule folk! Etter på kommer noen folk. Så det blir chill, heh. Men vi blogges! 

Hva skjer hos dere idag?

-Karoline

God natt

Hverdag // 19.01.2013 @ 03:31 // K o m m e n t a r e r (1)

Natta fineste

Har ikke gjort så mye idag, stakk ut med en kompis litt utpå kvelden og chilla med han. Men nå er det nattaa

Lillian

 

Bored

Hverdag // 18.01.2013 @ 19:57 // K o m m e n t a r e r (1)

God kveld søtinger.

Idag har jeg ikke gjort stort, holdt sengen for det meste. Var meningen jeg skulle til Beate, men dit tar jeg heller turen i morgen. Gleder meg til ei venninnehelg med den jenta, har ikke hatt jentekveld på år og dag, så det ser jeg veldig frem til! Ellers sitter jeg å redigerer litt bilder jeg tok isted, har virkelig ikke mye å gjøre. Men kvelden er ung, og det er fredaaag, godt. Så kan vell hende jeg finner på noe senere, vi får se. 

Hva skal dere ikveld?

Lillian

nesten litt stolt

Hverdag // 17.01.2013 @ 16:43 // K o m m e n t a r e r (1)

Heii alle søte

Forsov meg til skolen idag. Så jeg bestemte meg for å gjøre litt lekser og sånt, siden jeg for en gangs skyld har med bøker hjem. Jeg gjør liksom aldri lekser, siden jeg har aldri tid. Og matte er ikke akkurat faget jeg brenner for så det er et pluss. Men det er snart helg da, gleder meg kjempe masse, selv om jeg ikke har noen planer enda, haha. Skulle egentlig til Drammen men så ble det ikke noe av. Og neste helg er det Jotnerock, gleder meg helt sykt! 

Etterpå kommer Lillian også skal vi svare på spørsmålsrunda, så om det er noe dere vil spørre om så har dere sjansen nå! link her

Har du noen planer på helga?

-Karoline

With my homie

Hverdag // 16.01.2013 @ 20:01 // K o m m e n t a r e r (0)


Hei babes!

Håper dere alle har en fin kveld! Det har hvertfall jeg, er hos søteste Mariann, vi spiller litt cod, noe som går veldig bra.... Haha, jenter og gaming hører virkelig sammen. Følte for å gi dere en liten oppdatering, så drar jeg til Karoline etter skolen imorgen for å svare på spørsmålsrunden! Så siste mulighet til å stille oss spørsmål ikveld >her<.

Ha en god kveld videre!

Lillian

slappe av

Hverdag // 16.01.2013 @ 19:46 // K o m m e n t a r e r (0)

hejjjjj

I kveld har jeg ingen planer. Lillian skulle egentlig komme men så gikk ikke bussen hennes så hun kom seg ingen steder, så nå er hun stuck i Fagernes, stakkars. Så da ble det en stille kveld, litt godt egentlig. Så hun kommer i morgen og da braker det løs med videoblogg! Nå sitter jeg å koser med min super søte nye kattunge, Mons. Fikk han for noen dager siden, hihi. Kattedame much. Tenkte jeg skulle sette på en film eller noe å bare slappe av, er ikke mer å gjøre, hehe. Så ha en stålende kveld alle sammen! bloggæææs

Hva skal du ikveld?

-Karoline

Chill idag

Hverdag // 15.01.2013 @ 23:41 // K o m m e n t a r e r (0)

Hei!!

Har kommet hjem fra klubben nå, det var så gøy! Lillian og jeg var med Gytis og sånt og var på sentret. Vi satt å chilla og filmet en del, hehe. fun. I morgen kommer Lillian til meg også skal vi svare på spørsmålsrunden, så dere må spørre massemasse spørsmål! ehja, jeg har egentlig ikke så mye blogglyst for øyeblikket så, jeg tror jeg bare stikker å rydder rommet, vil jo ikke at det ser helt bomba ut i morgen, så ja, god natt alle skjønne! 

Har du  hatt en fin dag?

-Karoline

 

Fri og sånt

Hverdag // 15.01.2013 @ 17:48 // K o m m e n t a r e r (0)

Fikk fri fra skolen idag, veit ikke helt hvorfor men whatever. Så etterpå skal jeg på klubben med Lillian, det blir sykt chill, har ikke sett henne på ett par uker så. Var ute istad å henta ved, hihi flink. Men seriøst, €%"#/€#( så kaldt det er! Trodde seriøst jeg skulle fryse fast i bakken eller noe, det er drøyt kaldt ute nå. Skulle ønske mennesker også gikk i hi, som bjørnene, haha! Men må fikse meg, og rydde rommet, Lillian kommer i morgen så vi skal svare på spørsmålsruda, så dere må spørre massemasse spørsmål! 

Hva skal du ikveld?

-Karoline

Kidrauhl 6 år

Hverdag // 15.01.2013 @ 16:11 // K o m m e n t a r e r (3)

Hei fineste!

I dag er det seks(!!) år siden Justin Bieber opprettet youtube kontoen sin. Seks år siden reisen hans begynte uten at han selv var klar over  det... Bare se hvor stor suksess gutten har klart å oppnå. I en alder av 18 år har han fullført en tour, er på sin andre. Gitt ut film, skrevet to bøker, samarbeider med verdens største stjerner osv. Ikke rart jeg er en proud belieber♥ I godt over tre år har jeg fulgt gutten, og jeg er så stolt over han. Folk kan si hva de vil, og mene hva de vil. Haters gonna hate. Er uansett ganske sinnsykt at Justins konto, Kidrauhl er seks år idag. 
 

åååå, got to love him

Lillian

Schoolgirl

Hverdag // 14.01.2013 @ 07:24 // K o m m e n t a r e r (0)


............vakkert morgentryne

God morgen ♥

Selvom det for meg er en helt elendig morgen, siden jeg ikke har sovet inatt så håper jeg i det minste dere har sovet godt! Nå venter jeg egentlig bare på at baguettene mine kan bli ferdig, så jeg får spist frokost, kledd på meg og stresset meg på bussen som går om 23 minutter. Kan ikke bare tiden stoppe så jeg får tid om morgenen? Klikker, sykt til stress. 

Blogges, nuss fra Lillian

Weekend

Hverdag // 13.01.2013 @ 17:23 // K o m m e n t a r e r (0)

Nå har jeg kommet hjem fra Margarita, ble så jeg sov der i natt, hehe. Og siden hun er så hissig på facebook så fikk jeg ikke blogga, neia. Men vi har vertfall hatt den kjempe koselig. Og idag har den skjønnheten bursdag! Så om dere ikke er venn med henne på facebook må dere skrive gratulasjon i kommentarfeltet! Da blir henne kjempe glad!

Åh, tanken på at det er skola i morgen suger virkelig, skulle ønske det var en dag imellom lørdag og søndag. Er så ikke klar for en 'ny uke, nye murligheter', akkurat nå vil jeg ikke ha noen av delene, haha. uff.  

Har du hatt en fin helg?

-Karoline

My sweet bestfriend

Hverdag // 12.01.2013 @ 12:07 // K o m m e n t a r e r (0)

Hei og god morgen alle sammen!

Idag skal til spise middag med Margarita og familien hennes, siden hun har bursdag i morgen. Så jeg må egentlig dra nå, vi er liksom forsinket. Men ville bare si at jeg blir ikke så mye blogging i dag fordi jeg synes det blir litt kjedelig å blogge når jeg er på besøk hos noen, så håper dere synes det er okei. Men ellers må dere ha en strålende dag alle sammen, også blogges vi i kveld eller noe! 

Hva skal du idag?

-Karoline

Lillehammer, øyelegen og alt det der

Hverdag // 11.01.2013 @ 21:47 // K o m m e n t a r e r (1)

Hei!

Kom akkurat hjem fra Lillehammer, var hos øyelegen idag  for å undersøke som jeg får operere bort skjelinga. Jeg fikk bedøvelse på øynene så jeg kunne ikke se så godt. Så jeg gikk på vegger og bord hele tiden, og mamma måtte holde meg så jeg ikke tryna, hahaha. Så jeg får kanskje operert, og jeg håper virkelig det siden jeg er utrolig lei av det. Og etter det dro vi til sentret i Lillehammer, husker ikke helt hva det heter, heh.

Også shoppa vi "litt", ble noen tusen for å si det sånn. Og i tilegg skjela jeg hele tiden på grunn av den bedøvelsen så jeg så sikkert helt hemma ut. Så nå skal jeg se film med mamma og stefaren min, Dennis, blir kjempe koselig. Kommer innlegg om innkjøpet om litt. 


Hvordan har dagen deres vert?

-Karoline

Busy pussy weekend

Hverdag // 10.01.2013 @ 23:11 // K o m m e n t a r e r (2)

Hei fineste

I helgen er jeg igrunn ganske opptatt.. I morgen drar jeg til Christian, og skal være i årdal på gathering som de har der nede. Se på gutta svettgame! Haha, er ikke noe fan av gaming sånn egentlig. Men er jo greit å se på en gang iblandt. Still better than football! Skal forhåndsskrive noe innlegg til dere som blir publisert i løpet av helgen, og prøve å få til et lite oppdateringinnlegg via mobilen.

Sounds good? Blogges

 

Alt mulig

Hverdag // 10.01.2013 @ 16:20 // K o m m e n t a r e r (2)

Imorgen skal jeg til Lillehammer på undersøkelse for øyet mitt, siden jeg skjeler. Og om jeg får godkjent får jeg endelig lov til å operere det igjen så jeg slutter med det for godt! Håper virkelig det, det er så utrolig irriterende, jeg klarer ikke å styre det og merker ikke når jeg gjør det, og når noen legger merke til det, føles det ut som du har pissa på deg midt i oslo's gater og alle ler av deg. Har ikke gått på skolen denne uka heller siden jeg er så sliten, orker ingenting. Håper 2013 blir ett litt lettere år så jeg ikke blir så sliten, haha. Men jeg går å legger meg igjen, bloggeees.


EKSDEXDXD

-Karoline


lillian og karoline, 14 og 15 år, valdres
born to be awesome

arkiv


April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012

kategorier


Alt mulig
Bilder
Blogg
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
MeMyselfandI
Meninger
Søte tips
Tanker
Videoblogg


Designet er laget av mne , men redigert av oss
hits