Lillian og Karoline, awesome - Kirka og sånt

Kirka og sånt

Hverdag // 28.04.2013 @ 21:22 // K o m m e n t a r e r (0)

Halla alle babes. Idag var jeg faktisk i gudstjenese med mormor. Jeg måtte stå opp klokka 9! Eller jeg sto opp halv 10. Så dro vi til Aurdal i kirka. Det var sikkert en fin gudstjeneste, eller jeg hørte på musikk, men det var sikkert helt super! Også etterpå dro vi til bestefar, og han hadde kjøpt brus og sjokolade til meg, er han ikke bare den skjønneste. Så sovna jeg, haha, også våkna jeg 2-4 timer etter på i senga mi, det er creepy det. Men ja, haha, det funka. Hahah jeg må fortelle dere om drømmen min, jeg drømte at noen folk kasta vannballonger med morsmelk i, det var så sykt nasty, også våkna opp etterpå å bare "ehh, hva i alle?" 


til alle gutter der ute, jeg er singel

Nå sitter jeg bare å chiller lizzom. Og hører på musikk. Og dere burde høre Emirè og Lillebror sitt nye album på spotify! Jeg er ikke så fan av norsk rap, men de har seriøst talent! 

Og forresten, grunnen til at Lillian ikke blogger er fordi hun har vert veldig opptatt siden vi starta, men jeg tror det endrer seg litt til uka, viss ikke skal jeg tvinge henne til å blogge, haha!

-Karoline


  0 kommentarer på "Kirka og sånt"


Skriv en kommentar til dette innlegget:


//navn
//e-post
//URL
din kommentar:


lagre?


lillian og karoline, 14 og 15 år, valdres
born to be awesome

arkiv


April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012

kategorier


Alt mulig
Bilder
Blogg
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
MeMyselfandI
Meninger
Søte tips
Tanker
Videoblogg


Designet er laget av mne , men redigert av oss
hits