Lillian og Karoline, awesome - Don't let them fuck you up

Don't let them fuck you up

Hverdag // 18.02.2013 @ 09:31 // K o m m e n t a r e r (0)

Hei mine søte små.

Siden jeg ligger her syk i sengen, så tenkte jeg at jeg like så godt kunne ta opp et tema med dere. Altså dette her med mobbing. Har du noen gang våknet opp med en redsel for å gå på skolen? Fordi klassekameratene dine, eller noen ekle, eldre gutter på skolen er etter deg? Eller de bitchie blikkene fra jentene på skolen som hjemsøker deg og drar deg langt ned? Aner ikke hvor mange ganger jeg har sett på nettet om folk som åpner seg opp og skriver lange innlegg om hvor sårt de har det pga mobbing. Er det virkelig sånn at alt mulig skal handle om at buksa skal ha lee klistra på ræva, eller at man skal ha et acne skjerf til hvert eneste outfit, eller at om du skal kjøpe deg et par nye støvler fordi du skal på en klassetur så MÅ det være av merket hunter, bare fordi de "populære" har dem? Vet du hva.. Det er bare ikke sånn det fungerer lengre. Det er ingen fucked up fasit om at man skal ha en slank og deilig timeglass figur for å være pen. Eller at man skal bruke lancome mascara for å se bra ut. Sånn går det bare ikke an å ha det. Finner ikke helt ord på hva som irriterer meg mest. 


Åja, så han gutten som gikk forbi deg er homofil. Og da du jo bare slenge han et stygt blikk fordi han ikke er hetro? Fordi at han liker gutter, som for han er like naturlig som at du liker jenter. Du tror denne gutten har bestemt helt selv at han har bestemt seg for å like gutter. Nei, mest sannsynelig skulle han dødd for å like jenter. Og det bare på grunn av at idioter som deg ikke aksepterer at folk er forskjellige. Eller kanskje er du bare drit redd for at denne gutten faktisk har mer makt enn deg, kanskje er du homofil selv? Men tør ikke si det... og må derfor rakke ned på de som faktisk er tøffe nok til å komme ut av skapet, og være seg selv. Homo-fobi er så stygt. Er lesbiske, bifile og homser mindre verdt enn oss hetero kun fordi de liker det samme kjønn?! Skjerp dere. Dette gidder jeg ikke engang skrive mer om før jeg blir direkte ufin, homofile er like normalt som at gresset blir grønt på sommeren. Få det inn i huet, okei. Fint


Og til deg som blir mobbet. Uansett hvem som sitter der bak skjermen og leser dette... Du ER bra nok. Kanskje du tenker at "pft.. ja særlig, du skulle bare sett lårene mine. Flodhest size much." Eller "haha, ja mhm... veldig fint sagt av deg som aldri har sett meg." For det første så er det ingen som er en vandrende fasit på hva som er perfekt. Er de som har tatt plastiske operasjoner med silikon, botox og plastikk nese det svaret på perfekt? Neppe. Om dere og de tror at det er dette guttene faller for, så tar de feil. Såklart finnes det gutter der ute som liker det også, hver sin smak. Og like sikkert som det er det at enten gutten eller jenta for deg er der ute også. Sannsyneligheten for at du dør alene med en gullfisk uten å noen gang ha elsket noen er 1 til 1 million. Ganske liten med andre ord. Akkurat DU er vakker på din måte. Ingen ser ut som deg, absolutt INGEN andre er som deg. Fordi du er unik. Svart, blått, rødt, blondt eller rosa hår.. Du er drit fin som du er! Null eller førti kviser, du er bra nok. IKKE la en mobber, en spydig kommentar eller et blikk fra en usikker bitch eller frekkas ødelegge deg. Forbli positiv, jeg kan uansett vedde på at du har blitt kalt fin, kjekk, pen mer enn du har blitt kalt stygg. Det er faktisk ikke å være selvopptatt å tro på at noen der ute faktisk syns du er fin. For det er du, uansett hvem  som nå skal lese dette. Du er bra nok som du er.

keep kalm and believe in yourself♥

aah, følte meg 10 kilo lettere etter å ha skrevet dette. peace ♣Lillian 


  0 kommentarer på "Don't let them fuck you up"


Skriv en kommentar til dette innlegget:


//navn
//e-post
//URL
din kommentar:


lagre?


lillian og karoline, 14 og 15 år, valdres
born to be awesome

arkiv


Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012

kategorier


Alt mulig
Bilder
Blogg
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
MeMyselfandI
Meninger
Søte tips
Tanker
Videoblogg


Designet er laget av mne , men redigert av oss
hits