Lillian og Karoline, awesome - Ny blogg, nye muligheter

Ny blogg, nye muligheter

MeMyselfandI // 05.01.2013 @ 02:44 // K o m m e n t a r e r (0)

Hei fineste

Jeg heter da Lillian Slåttsveen. En enkel måte å si det på, familien sier Lillian. Mens vennene mine sier Lilli. Future mrs. Bieber går også an å kalle meg.. Haha, vært belieber i tre år. Umulig og ikke elske den gutten i mine øyne hvertfall. Fulgt han siden November 2009, så er nå inne i det fjerde året mitt som er av hans hylende jenter. Og om ikke lenge fyller jeg 16 år, bare fem små måneder! Håper jeg får av reguleringen til den tid.

Fordi jeg er så skolelei som det jeg er, blir det nok lite sannsynelig videregående på meg til høsten. Søker heller folkehøyskole, hvor jeg håper på å komme inn på fotokunst i Sogndal. Vanlig skole er for meg et uendelig helvete hvor alt bare er svart, så spar meg. Selve skolen gjør meg ingenting, det er såklart helt herlig å være der med vennene mine. Men når det kommer til fagene, da spar jeg heller grisemøkk. 

Ellers er det ikke så mye å si om meg, jeg har verdens beste kjæreste som jeg ikke vet hva jeg skulle gjort uten, og venner som ingen kan erstatte. 

 


Jeg heter da altså Karoline, som dere sikkert har skjønt. Jeg bor sammen med moren min i Veste Slidre. Jeg har verdens søteste bissevov som heter Theo. Jeg har mitt eget uthus, som jeg bor i, det er egentlig utrolig chill. På fritiden er jeg mest med venner og sånt. Jeg har hatt 17237 blogger, men har alltid endt opp med å slette de, haha. Jeg er belieber og ble det for snart ett år siden da Lillian viste meg 'never say never'. Elsker musikk, seriøst, hører på musikk konstant, hele tiden. 


meg og lillian XDXDXD 

Jeg har virkelig verdens beste venner, de er herlige alle sammen! De fleste kaller meg Jojo, husker ikke helt hvorfor men ja. Jeg lever virkelig livet på det høyeste, #yoloswag. Jeg er ikke akkurat det smarteste, men mamma sier alltid at sjarmen min dekker det, hahaha! Har så utrolig lyst til å bli prinsesse, i barnehagen gikk med med krone hele tiden. Jeg elsker aper, har så lyst på en. 
jah, det var vell det, heh. 

blogges


  0 kommentarer på "Ny blogg, nye muligheter"


Skriv en kommentar til dette innlegget:


//navn
//e-post
//URL
din kommentar:


lagre?


lillian og karoline, 14 og 15 år, valdres
born to be awesome

arkiv


Januar 2013
Desember 2012
Januar 2013
Desember 2012

kategorier


Alt mulig
Blogg
Hverdag
Innkjøp
Inspirasjon
MeMyselfandI
Meninger
Søte tips
Tanker


Designet er laget av mne , men redigert av oss
hits